Prihod od novčanih donacija koje budu prikupljene tim povodom, biće uplaćen na račun Gradske organizacije slepih Beograda (205-203924-95, otvoren kod Komercijalne banke). Svi koji budu donirali novčana sredstva tom prilikom dobiće na poklon neki od slatkiša koje smo pripremili u saradnji sa Tiruriru tortama.

Lions Clubs International koji organizuje pomenutu akciju, ima više od 1,35 miliona članova širom sveta, sa preko 45.000 klubova u skoro svim državama sveta. U Srbiji funkcioniše samo 4 Lions kluba, od čega samo 2 u Beogradu.

Klub je do sada realizovao nekoliko uspešnih akcija (tri zanimljiva predavanja, donatorsku aukciju umetničkih dela i dat je prihod za decu obolelu od raka),a najnovija akcija je osmišljena tako da skrene pažnju u vreme prednovogodišnjih praznika na naše slepe i slabovide sugrađane.

Inače, Lionsi su organizacija koju nazivaju „vitezovima slepih i slabovidih“, ali pomažu i druge ugrožene pojedince i institucije, njeni članovi su vrhunski profesionalci u najrazličitijim oblastima društvenog života.