Ko je sve prošetao ekskluzivnim crvenim tepihom, kako su se poznati proveli na zabavi i šta su poželeli Storyju za rođendan, pročitajte u novom izdanju ovog magazina.

Fitnes instruktorka Marija Savić Srećković i glumac Aleksandar Srećković Kubura sumiraju svoje utiske posle Story rođendanske žurke, na kojoj su poljupcima zapečatili priče da je njihov brak u krizi.

Story: Ko je ove godine bio veseliji, vi ili vaša supruga Marija?

Aleksandar: E, pa to mora neko drugi da prosudi i da vam kaže. Jedno je sigurno - oboje smo otišli ispunjeni pozitivnom energijom.

U sobi najluksuznijeg apartmana hotela Moskva, u kojem je Story slavio svoj rođendan, folk zvezde i iskreni prijatelji Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas ponosno su pozirali i razmenili utiske o zajedničkom ludom provodu.

Ceca: Iskoristila bih priliku da vam još jednom čestitam rođendan i zahvalim na divnoj saradnji. Vi ste časopis koji plasira samo pozitivne priče i želim vam da tako i ostane.

Aca: Bilo je prelepo, fino i glamurozno. Nisam ni znao da je hotel Moskva ovako lepo sređen, izabrali ste pravi prostor, a ekipa zvanica bila je fantastična.

Pop pevačica Nataša Bekvalac govori o tome kako se provela na našoj glamuroznoj žurki, zbog čega je, između ostalog, ponosna na svoje poreklo, ali i kakav je odnos izgradila s našim čitaocima.

Story: Uveličali ste još jedan Storyjev rođendan. Kako ste se provodili ove godine na žurki u centru Beograda?

- Vaše rođendansko veče bilo je zaista božanstveno, a provela sam ga u društvu ljudi koje poznajem pa mi je bilo veoma prijatno. Stvarno se retko organizuju ovako lepi događaji.

Sve detalje proslave prenosimo vam u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 17.oktobra.