Svi mi, onog momenta kada otvorimo oči, oblačimo nešto na sebe… I upravo to je ono što govori o načinu na koji živimo, vidimo svet i doživljavamo sebe, odnosno kako drugima želimo sebe da predstavimo.

Mi biramo šta ćemo kupiti i obući, ali koju poruku žele da prenesu oni koji garderobu stvaraju danas u Srbiji? Čime su uslovljeni? Da li polaze od sebe? Da li kreiraju ili podilaze? Da li vide svoj život u Srbiji ili teže da odu? U inostranstvu sve deluje bolje i razvijenije, a modna industrija zauzima značajno mesto... ali ni to nije lak put, jer uvek postoje dve strane medalje.

O ovim temama govoriće naš modni urednik Nenad Janjatović, kao i drugi gosti emisije: Ivana Pilja modni dizajner, Nataša Kekanović, modni dizajner i slikar, Suzana Perić modni dizajner, Mihajlo Anušić modni dizajner Mihano Momosa, Milica Stanisavljević, radio voditelj i modni bloger, Mile Djurić direktor veleprodaje "Kiton" za Ameriku i Kanadu, Vesna Đurić, predstavnik evropskih tekstilnih proizvođača za američko tržište.

Emisiju „U hodu“ možete pogledati u subotu 18. oktobra 2014, u 13.30 sati na kanalu RTS 1