Lovefest, najveći festival ljubavi u Srbiji i ove godine, drugi put nominovan je za “Najbolji evropski festival srednje veličine”, prestižnu nagradu koju dodeljuje najuticajnije evropsko nagradno takmičenje European Festival Awards (EFA).

Lovefest se našao u konkurenciji sa još 70 popularnih manifestacija iz 20 zemalja sveta među kojima su holandski Extrema Outdoor, nemački Berlin Festival, kao i hrvatski festivali Hideout i IN Music.

Prema rečima organizatora, posle ogromnog uspeha i više od 60.000 posetilaca na Lovefestu 2014, nominacija za najbolji evropski festival je samo još jedan od pokazatelja da je festival ljubavi prevazišao nacionalne okvire i stao rame uz rame sa najpoznatijim svetskim manifestacijama tog tipa. 

Ukoliko želite da ove godine Lovefest odnese pobedu, klikniteOVDE i u padajućem meniju kategorije Best Medium Sized Festivals odaberite Lovefest kako biste glasali. Upisivanjem svojih podataka svaki glasač postaje potencijalni dobitnik dve VIP ulaznice za sve pobedničke festivale.

Glasanje za devet festivalskih kategorija traje do 27. oktobra, a pobednici koje zajednički biraju publika i EFA žiri biće proglašeni na svečanoj dodeli nagrada na festivalu Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 14. januara 2015. godine.

Detroit Swindle najavljuju deveto izdanje festivala ljubavi

Detroit Swindle, trenutno najpopularniji i najtraženiji di-džej dvojac u svetu, 11. oktobra nastupiće na prvoj Illuminato Lovefest Energy žurci u magacinu Depo u Beogradu. Illuminato Lovefest Energy će najaviti deveto izdanje festivala ljubavi, a posle velike oktobarske žurke, u martu 2015. godine za sve ljubitelje hip-hop muzike biće predstavljen program Lovefest Live Stage-a, a zatim i program Lovefest Fire Stage-a, glavne festivalske bine, koja gaji tehno zvuk.

Trenutna cena karte iznosi 1.090 dinara, a one se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji, rezervisati putem Eventim sajta ili naručiti na kućnu adresu.

Da podsetimo, Lovefest je ove godine održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Uz izvođače kao što su Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Tom Trago, Finnebassen, Levon Vincent, Bad Copy, Who See, Partibrejkers i mnogi drugi, osmo izdanje festivala ljubavi, posetilo je više od 60.000 ljudi iz zemlje i sveta.