Uživajte u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama i budite deo najbolje zabave u gradu!

Tokom Ušće šoping festivala radnje će davati specijalne popuste na aktuelnu kolekciju jesen-zima preko celog dana, od 10 do 22 sata. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da se obučete po poslednjoj modi i to po sniženim cenama.

Osim popusta, posetioce očekuje bogat zabavni program uz DJ-a i atraktivne poklone. Pravi ljubitelji šopinga imaće priliku da uživaju u istom, i to u društvu svojih omiljenih poznatih ličnosti. Dovoljno je da se do 24. septembra  prijave na mail shoppingsapoznatima@adriamedia.rs , ostave ime i prezime kao i kontakt telefon.

Takođe, magazin Sensa će organizovati različite radionice i predavanja. Posetioci će imati priliku da se sretnu sa saradnicima ovog magazina za srećniji život i da uživaju u čarobnoj reiki tehnici, kao i da se upoznaju sa osnovama NLP-a, lekovitim moćima bahovih kapi i moćnim dejstvom afirmacija.

Magazin Cosmopolitan je pripremio pravu poslasticu za dame koje vole popularan selfi. Svoju kreativnost moći će da pokažu na delu učešćem na konkursu Como Selfie Star. Na centralnom trgu biće postavljen Cosmo foto-zid, ispred koga će moći da prave originalne selfi poze, a zatim da te fotografije podele na svom Fejsbuk profilu sa #Cosmoselfiestar#SCUSCE. Od svih prikazanih fotografija modna urednica magazina Cosmopolitan odabraće damu koja zaslužuje titulu selfie star.

Za muškarce će biti organizovano slikanje za naslovnu stranu magazina Men's Health. Na centralnom trgu biće postavljena uveličana replika naslovne strane, ispred koje će pripadnici jačeg pola moći da poziraju. Osim toga, za one s takmičarskim duhom održaće se takmičenje u ubacivanju trojki.

Dođite i kupujte uz Story, Sensu, Cosmopolitan i Men's Health po najpovoljnijim cenama u gradu i uživajte u originalnom zabavnom programu u UŠĆE Shopping Centru!