Celebrity couples

Love isn't dead: 15 najdužih brakova poznatih ličnosti

Mnogo češće ćemo čuti priču o raspadu veze nekog medijski popularnog para i vanbračnim aferama koje su dovele do razvoda, no što ćemo pročitati priču o skladnim brakovima koji traju već decenijama.

Viralne vesti

Ostaćete bez teksta: Mladin ples na muziku i koreografiju Beyonce (Video)

Mi smo ostali bez teksta, kao i mladoženja!

Love couple

Najlepši ljubavni par koji se oblači u francuskom stilu

Osim što gaje emocije jedno prema drugom, Eleonore i Romain jednaku ljubav posvećuju i modi, te svakodnevno se trude da usklade svoje kombinacije koje su tako šik!

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop do kraja 2016

Pročitajte šta su vam zvezde zapisale na polju ljubavi za naredne mesece, sve do kraja 2016.

Celebrity couples

Omiljen par: 8 situacija u kojima su nas Alicia Vikander i Michael Fassbender ostavili bez teksta svojom ljubavlju

Toliko je predivnih holivudskih parova: poput Blake Lively i Ryana Reynoldsa ili Eve Mendez i Ryana Goslinga i naravno Bredđelina dua, ali s vremena na vreme pojavi se par koji je toliko kul, čija ljubav je toliko očigledna i koji bi se pre odrekli i slave i Oskara, no što bi dozvolili da mediji razvlače njihovu vezu po stranicama magazina.

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za septembar 2016.

Prvi mesec jeseni neće biti baš harmoničan što se energije tiče, ali ipak će svi imati priliku da se, da tako kažemo, izraze. Nakon relativno mirnog avgusta, septembar će delovati kao prava lavina, pun neobičnih situacija i veoma moćne dinamike. Bez daljeg odugovlačenja, predstavljamo vam šta zvezde prognoziraju na ljubavnom planu za predstojeći mesec.

Celebrity & Love

Hemija koja je vidljiva i na fotografijama: 18 legendarnih ljubavnih parova

Od Jane Birkin i Sergea Gainsbourga, preko čuvenih filmskih ljubavi Humphrey Bogarta i Lauren Bacall, pa do onih predsedničkih, kraljevskih i nekih za koje smo bili sigurni da neće uspeti. Pred vama je spisak fatalnih veza zbog kojih su se neki brakovi prekidali u sekundi, a drugi tek počinjali, jer u ljubavi nema pravila, a oni su nam to i dokazali.

Astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za avgust 2016.

Avgust Blizancima donosi brojna lepa dešavanja, dok će Devicama ovaj mesec biti veoma buran te bi trebalo da izbegavaju konfliktne situacije i svađe...

Royal weddings

9 običnih devojaka koje su osvojile prinčeve

Kada se početkom juna Sofia Hellqvist, švedski model i učesnica rijalitija udala za princa Carla Philipa od Švedske, kraljevske porodice širom sveta bile su u čudu, ali Sofia svakako nije prva "obična" devojka koja je osvojila srce princa i svoje ime upisala u istorijske udžbenike.

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 next prikazano: 121 - 132