Ljubavni horoskop

Ljubavna filozofija svakog horoskopskog znaka

Ako verujete da je sve zapisano u zvezdama, pogledajte naš astrološki prikaz 12 horoskopskih znakova i saznajte kako se ponašaju kada su zaljubljeni i koje metode zavođenja primenjuju.

Ljubavni horoskop

#LOVE: Ljubavni horoskop za jul 2016.

Jul za Ribe donosi vreme puno odluka i rešavanja na planu emotivnih odnosa dok će se zauzeti Ovnovi ustezati da iskažu svoja prava osećanja, pa bi bilo dobro da pronađu zbog čega je nastala ta blokada....

Poznati parovi

Najlepša ljubavna izjava slavnog glumca

Nama su oni najslađi par na svetu koji i posle 10 godina veze i troje dece izgleda zaljubljeno kao na početku veze!

Čuvene veze

Ljubav u doba glamura: 10 parova zbog kojih ponovo želimo da se zaljubimo!

Zaboravite na Brangelina duo i Beckhamove, ovi old school parovi učinili su da ljubav izgleda bezvremeno, šik i bolno glamurozno.

Ljubavne veze

Najskandaloznije ljubavne priče u istoriji muzičkog showbiza

Samo nam je ljubav potrebna,“ pre Bajage pevali su Bitlsi. A kakve su ljubavi moguće u rock’n’roll svetu, koji je poznat po dekadenciji i razvratu, možete samo da zamislite.

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za jun 2016.

Jun je nestabilan i turbulentan mesec. Planete koje prolaze kroz znak Blizanci (Sunce, Venera i Merkur) prave T-krst u promenljivim znakovima, sa Jupiterom (u Devici) i sa Neptunom (u Ribama).

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za maj 2016.

Pogledajte kakve ljubavne događaje vam donosi maj mesec....

Murad i Nataly

Najpopularniji Instagram par: Kako nastaju čuvene #FollowMeTo slike (Video)

Indijska avantura zaljubljenog para je ovoga puta dokumentovana ne samo famoznim fotografijama već i videom koji nam približava ceo način rada FollowMeTo para...

Ljubavni astro

#LOVE: Ljubavni horoskop za april 2016.

April je mesec u kom se sve dešava brzo, poletno i energično. Budi se elan za radom, osvajanjem, flertom i odlukama koje su se "kuvale" prethodnih zimskih meseci. A ljubav? Pa zar je potrebno da vam crtamo? Budi se, ona cveta i obuzima svaki deo vašeg tela!

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 next prikazano: 121 - 132