Ljubavni horoskop za maj 2020. godine

RAK

Ako ste u vezi:

Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno u prvoj polovini maja. Osećaćete kako vaš odnos sa voljenom osobom postaje pomalo monoton i kako dolazi do zahlađenja. Trigon Merkura sa Saturnom omogućiće vam da poboljšate komunikaciju i da razgovorom rešavate sve ono što vam bude delovalo kao smetnja u odnosu. Dobro ćete se razumeti. Sunce će praviti trigon sa Saturnom u drugoj polovini maja i omogućiće vam da uspostavite sklad i stabilnost u odnosu sa voljenom osobom tako što ćete uspeti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. To će uneti svežinu u vaše odnose sa partnerom. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke. Nova zajednička interesovanja će vam ispuniti vezu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da upoznate nekoga s kim možete da imate vezu na duge staze ili trajnog karaktera. Biće vam potrebno duže vreme da se odlučite između nekolicine osoba koje ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja i preko društvenih mreža. U drugoj polovini maja konačno ćete se odlučiti za osobu koja će vam biti privlačna po izgledu, a koja će i po karakteru biti stabilna. To je neko ko je praktičan, miran, posvećen svojim ciljevima i ima jak lični integritet. Nešto stariji Rakovi će se povezati sa jednom osobom sa kojom su bili bliski u prošlosti. Osećaćete da ste zbog nepovoljnih okolnosti propustili mogućnost da sa tom osobom uđete u vezu. Pokušaćete da se zbližite i uspećete.

LAV

Ako ste u vezi:

Saturn koji se kreće kroz vaše polje ljubavi krenuće retrogradno 11. maja što će dovesti do delimičnog zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom. Biće potrebno da se osvrnete na nešto što vam je ometalo sklad u vezi u ranijem periodu jer bi to moglo da se ponavlja. U rešavanju smetnji u emotivnom odnosu najviše će vam pomoći razgovori i iskrenost. Sunce će u drugoj polovini maja praviti trigon sa Saturnom i doneće vam mogućnost da više kontaktirate zajedničke prijatelje, da se povezujete i komunicirate sa drugim ljudima i na taj način izbegnete monotoniju u vezi. Vaš odnos sa voljenom osobom će se stabilizovati jer ćete dobro organizovati zajedničko vreme i naći ćete način da se zabavite .

Ako ste slobodni:

Započećete intenzivnu komunikaciju sa jednom osobom preko interneta i imaćete utisak da se dobro razumete i da imate dosta toga zajedničkog. Vaš odnos će otići dalje od površne komunikacije i počećete da osećate zaljubljenost. Kada Saturn bude krenuo retrogradno 11. maja, druga osoba će početi da se povlači i komunikacija će postati otežana i sve ređa. Može i da se prekine. U trećoj dekadi maja ćete je obnoviti ili ćete upoznati nekog novog s kim ćete izgraditi bolji odnos. Nešto stariji Lavovi će u drugoj polovini maja obnoviti kontakt sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Mada će vam delovati da biste mogli da obnovite vezu, najbolje je da budete pažljivi i da ne očekujete previše.

DEVICA

Ako ste u vezi:

će u prvoj dekadi maja praviti kvadrat sa Neptunom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. To će dovesti do teškoća u odnosu sa voljenom osobom koje će biti prouzrokovane povlačenjem i tajanstvenošću od strane vašeg partnera. Izbegavajte tajne u vašem odnosu jer bi to moglo dovesti do gubitka poverenja i ozbiljnih negativnih posledica. U drugoj polovini maja Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno i dovešće do zahlađenja i udaljavanja između vas i voljene osobe. Potrudite se da rešavate nesuglasice iskrenim razgovorom i pružanjem više pažnje i saosećanja voljenoj osobi. Najvažnije će biti da unesete nešto novo u vašu vezu kako biste izbegli da vas obuzme monotonija.

Ako ste slobodni:

Biće vam teško da nađete osobu sa kojom ćete moći da nađete dovoljno zajedničkog kako biste poželeli da uđete u vezu. Umesto toga će vas jedna osoba zainteresovati koja nije slobodna, a koja će vam predložiti da uđete u tajnu vezu. Pristaćete ali ćete vremenom uvideti da vam takva vrsta veze ne odgovara jer vaš partner neće biti ni prema vama dovoljno iskren i ponašaće se tajnovito. Saznaćete da niste jedina osoba sa kojom ima tajnu vezu. Prekinućete odnos sa njim. Nešto starije Device će pokušavati da se približe osobi koju će upoznati preko jednog prijatelja i koja će ih privući. Osoba koja vam se dopada će vam davati nadu koja će se na kraju pokazati lažnom. Osećaćete se razočarano, a u vezu nećete ući.

Nastavak pročitajte na sledećoj stranici:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 4 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin