OVAN

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete se slagati oko zajedničkih ciljeva ali će doći do teškoća u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Opozicija Venere sa Neptunom dovešće do sumnje vašeg partnera da od njega nešto skrivate, za šta će imati i dokaze. Izbegavajte flert i tajne ili paralelne veze, kao i bilo kakve neistine jer vam to može naneti velike probleme u vezi.

Poverenje u odnosu sa partnerom će biti ozbiljno poljuljano, a vi ćete biti suočeni sa greškama koje ste pravili u vašem odnosu i iluzijama u koje ste verovali. Ulazak Merkura i Venere u znak Vage i vaše polje ljubavi će pokrenuti poboljšanje odnosa sa partnerom od sredine septembra. Očekuje vas težak period rešavanja međusobnih problema do kraja meseca.

Ako ste slobodni:

Septembar će biti ispunjen raznim aferama, spletkama i razočaranjima u vašem ljubavnom životu. Lako ćete se zaljubljivati, većinom u pogrešne osobe. Imaćete više od jedne ponude za tajnu emotivnu vezu. Ako pristanete, otkrićete da osoba sa kojom ste ušli u vezu ima još jednu paralelnu tajnu vezu. Osoba koja želi da uđe u vezu sa vama praviće razne spletke kako bi odvratila nekoga ko se vama sviđa od vas. Tek vam kraj septembra donosi šanse za pravu ljubav.

Stariji Ovnove će biti skloni da menjaju partnere, da ulaze u površne, tajne i paralelne veze. Sva ta uzbuđenja i dinamika neće vam doneti zadovoljstvo, već samo nova razočaranja. Podsetite se kako tragate sa nekim ko će vas ispuniti srećom.

BIK

Ako ste u vezi:

Sunce i Merkur će na početku septembra praviti konjunkciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva. Doći će do promene koja će pozitivno uticati na vaš odnos sa partnerom. Bićete otvoreniji na razgovore o raznim temama. Očekuje vas više intimnih trenutaka. Vaša veza će postiti dinamičnija, sa više zajedničkih aktivnosti u čemu ćete uživati. Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Nećete moći da jasno sagledate potrebe voljene osobe. Delovaće vam da se vaš partner čudno ponaša i da nešto krije od vas. To će dovesti do ozbiljnih nesuglasica i poljuljaće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da razjasnite nesporazume i da više razgovarate o onome što vam smeta u vezi.

Ako ste slobodni:

Zabava je ono što će vam trebati tokom septembra. Tragaćete za osobom sa kojom možete da se opustite i uživate, bez razmišljanja i planova o budućnosti. Prosto ćete želeti da pored sebe imate nekoga ko ume da uživa u sadašnjem trenutku. Jedan vaš prijatelj je upravo takav tip, ali prelaženje granice prijateljstva ne bi bilo poželjno jer bi vam donelo razočaranje. U trećoj dekadi septembra upoznaćete osobu koja će imati dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Započećete novu vezu. Stariji Bikovi će imati prilično dinamična dešavanja na emotivnom polju. Vaši pokušaji da osvojite osobu koja vam se dopada završiće se neuspehom. Osoba kojoj se vi dopadate će biti stalno u vašoj blizini ali nećete biti spremni za nju.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Septembar će za Blizance biti promenljiv i nestabilan na polju ljubavi. Bićete prezauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što će izazivati nezadovoljstvo vašeg emotivnog partnera i članova porodice. Dodatne napetosti će izazivati neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija. Vama će biti potreban mir u kući ali nećete uspeti da postignete sklad. Merkur i Venera će sredinom septembra ući u znak Vage i uneće više radosti i zabave u vaš odnos sa partnerom. To će vam pomoći da prevaziđete nesuglasice. U trećoj dekadi septembra ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe i preuzećete više inicijative da organizujete zajedničke aktivnosti, izlaske i zabavu. Postići ćete željeni sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Prolazne avanture i zabava biće jedino što će vas interesovati u prvoj polovini septembra. Započećete tajnu vezu, više aferu, sa osobom koja nije slobodna, a sa kojom ćete imati promenljiv i napet odnos jer će pokušavati da utiče na vas kako bi vas navela da sve radite po njenoj volji. Jedino što će vam prijati sa njom biće intimni odnosi. U trećoj dekadi septembra zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati na zabavi. Biće to ljubav na prvi pogled i prilika za skladnu i dugu vezu. Stariji Blizanci će biti previše zaneseni i činiće svakakve usluge osobi u koju su zaljubljeni sve dok se ne uvere da ih ova iskorištava. Nakon velikog razočaranja odlučićete da posvetite pažnju osobi koja već dugo pokušava sa vam se približi.

RAK

Ako ste u vezi:

Odnosi sa voljenom osobom odvijaće se skladno i biće stabilni zahvaljujući povoljnim aspektima Venere, Merkura i Marsa sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Bićete motivisani da ispunjavate voljenoj osobi želje i da vodite duge razgovore o onome što vas oboje zanima. Razmatraćete kako da ubrzate ostvarenje zajedničkih planova.

Druga polovina septembra donosi vam teškoće u rešavanju onoga u vašoj vezi što ste odlagali da rešavate, a što će u ovom periodu dovoditi do neslaganja i sukoba između vas i voljene osobe. Saturn će krenuti direktno, a Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom. Nesuglasice će se odnositi na raspodelu kućnih i porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Odnosi sa voljenom osobom odvijaće se skladno i biće stabilni zahvaljujući povoljnim aspektima Venere, Merkura i Marsa sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Bićete motivisani da ispunjavate voljenoj osobi želje i da vodite duge razgovore o onome što vas oboje zanima. Razmatraćete kako da ubrzate ostvarenje zajedničkih planova.

Druga polovina septembra donosi vam teškoće u rešavanju onoga u vašoj vezi što ste odlagali da rešavate, a što će u ovom periodu dovoditi do neslaganja i sukoba između vas i voljene osobe. Saturn će krenuti direktno, a Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom. Nesuglasice će se odnositi na raspodelu kućnih i porodičnih obaveza.Prva dekada septembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim izgledom, nastupom i načinom komunikacija. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i izlazite. Vaša nova simpatije će vam delovati kao ozbiljan kandidat za vezu na duge staze. Oboje ćete biti složni u tome da započnete emotivnu vezu. U početku ćete biti oduševljeni ali ubrzo, već krajem meseca, počećete da nailazite na neslaganja i razlike u stavovima.

Nešto stariji Rakovi će odlučiti da se skrase uz osobu koja im duže vreme poklanja naklonost. Vama je jasno da se sa tom osobom ne slažete u svemu i nećete očekivati da sve bude idealno. Prilagođavanja će biti neophodna kako bi veza uspela.

LAV

Ako ste u vezi:

Vaš emotivni partner i vi ćete se u prvoj polovini septembra posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Vi ćete biti raspoloženi da voljenu osobu obradujete poklonom. Svakako znate šta je to što vaš partner želi da poseduje. Bićete u mogućnosti da u vašu vezu unesete veći broj zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

Porodične obaveze mogu da vas opterete u drugoj polovini septembra. Biće vam teško da se sa članovima porodice uskladite oko međusobnih potreba, želja i očekivanja. Vi ćete biti zauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što vašem partneru neće odgovarati, jer će morati da preuzme i vaš deo porodičnih obaveza. Potrudite se da mu uzvratite uslugu.

Ako ste slobodni:

Septembar vam donosi mnogo zabave i izlazaka ali i avanture koje će vam doneti više nezadovoljstva i nesuglasica nego radosti i sreće. Kako ćete u ovom periodu ući u avanturu sa dve osobe koje će vam predstavljati izazov, nećete moći jasno da sagledate, posebno u početku, da ste napravili pogrešan izbor. Pred kraj ovog meseca, kada se dobrim delom razočarate i pretrpite neuspeh, počećete da razmišljate o tome da se smirite i izaberete za partnera osobu koja će vam delovati iskreno.

Nešto stariji Lavovi će se zaljubiti u osobu koju poznaju kroz posao. Lako se može dogoditi da će to biti neko na višem položaju i uspešan. Budite pažljivi jer su veliki izgledi da vam sa tom osobom neće ići lako i da će zbližavanje biti sporo.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Venera će početkom septembra praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Neptunom , što će dovesti do ozbiljnih neslaganja sa partnerom. Imaćete utisak da vas partner vara ili da nešto krije, što će poljuljati vaše poverenje. Oko kućnih i porodičnih obaveza nećete moći da se dogovorite. Vaš partner će često biti odsutan i neće vam poklanjati pažnju.

Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Doći će do ozbiljne svađe sa partnerom jer više nećete moći da trpite neizvesnost i sumnju. Otkrićete kako vas je partner slagao u vezi nečega i to će izazvati vaš bes. Neophodan vam je kompromis. Krajem meseca ćete uspeti da razumno razgovarate i da počnete da rešavate probleme u vezi.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se i bićete skloni da idealizujete osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. Nećete obraćati pažnju na dobronamerne savete prijatelja koji će vam skrenuti pažnju da se radi o prevrtljivoj osobi koja je sklona lažima i paralelnim vezama. Upustićete se u avanturu, da biste u drugoj polovini septembra na osnovu niza loših iskustava sa vašom simpatijom zaključili kako su vaši prijatelji bili u pravu. Nakon toga ćete upoznati nekog novog ko uliva poverenje.

Nešto starije Device dobiće veliku pažnju od strane osobe koja će im se na prvi pogled dopasti. Posumnjaćete da nešto nije u redu kada vam ta osoba bude stalno tražila neku uslugu. Okrenućete joj leđa jer vam je dosta razočaranja.

VAGA

Ako ste u vezi:

Imaćete dovoljno mogućnosti da organizujete intimne trenutke udvoje sa voljenom osobom. Razgovaraćete više nego obično o svemu o čemu radije ćutite i o onim stvarima koje ste iz nekog razloga krili od partnera jer ste se plašili da vas neće razumeti. Sada ćete imati dosta razumevanja jedno za drugo i uspećete da rešite nešto što vam je brinulo od ranije. Druga polovina septembra će biti nestabilna zbog opozicije Marsa sa Neptunom. Imaćete utisak da vam partner nije sve rekao, da postoji još nešto što krije od vas i da će nastaviti sa takvim ponašanjem. S druge strane, vaš partner će otkriti nešto što ste vi skrivali od njega i neće moći to da razume. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste to prevazišli.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu koja nije slobodna ali koja će vam dati signal da je zainteresovana za vas. Počećete tajno da se viđate, da biste ubrzo započeli tajnu vezu. Vaša veza već od samog početka neće biti skladna i stalno ćete se suočavati sa nezadovoljstvom. Sredinom meseca ćete shvatiti da vaša ljubav ima mnogo više tajni nego što ste mogli da pretpostavite, kao i da vi niste jedini s kim održava tajnu vezu. Prekinućete taj odnos i upoznaćete nekog ko će vam postati blizak. Starije Vage će biću upletene u jednu aferu, a oko njih će se vrteti razne osobe sumnjivog morala koje će im predlagati vezu. Izbegavajte tajne veze i one preko interneta. Tek krajem septembra moguće je poznanstvo sa iskrenom osobom.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku septembra uticaće pozitivno na vaš društveni život. Sa voljenom osobom ćete izlaziti na mesta koja oboje volite, kao što su restorani i na razne društvene manifestacije. Družićete se za zajedničkim prijateljima i odlazićete na vikend izlete. Izbegavajte flertove na druženjima jer vam to može doneti probleme. Druga polovina septembra vam je povoljna za intimne trenutke udvoje. Koristićete većinu slobodnog vremena da sa voljenom osobom budete nasamo i da organizujete dinamičan provod. Umećete da ugodite voljenoj osobi jer ćete imati dobar osećaj za to što joj je potrebno. Bićete od podrške i potrudićete se da vaša veza bude skladna na svim poljima.

Ako ste slobodni:

Bićete u centru pažnje uglavnom osoba sumnjivog morala koje će vam otvoreno udvarati ili vam slati signale kako su zainteresovani za intimne odnose i zabavu. Neko će vas privući i odlučićete da isprobate da li biste mogli da imate nešto više od samo prolazne zabave i seksa. Ubrzo ćete se uveriti da sa tom osobom možete imati samo tajnu i nestabilnu vezu. U trećoj dekadi septembra upoznaćete nekog s kim postoji šansa da uđete u ozbiljnu vezu koja će vam doneti sreću. Stariji Škorpioni će biti otvoreni na zabavu i provode. Jedna osoba će im se dopasti ali to nije neko ko je slobodan. Bez obzira na to, vaša simpatija će vam otkriti da bi želela tajnu vezu sa vama. Bićete potpuno spremni da joj ispunite želju.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku septembra daće vam motivaciju da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će poboljšati sklad i stabilnost u vašoj emotivnoj vezi. Na neslaganja ćete nailaziti oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Vaš partner će vas kritikovati da se postali previše zahtevni i da mislite samo na sebe.

Merkur će 13. Septembra praviti konjunkciju sa Venerom, što će poboljšati vašu komunikaciju ali i razmenu emocija sa partnerom. Uspećete da prevaziđete neslaganja. Izlazićete na mesta koja vaš partner voli da posećuje i unećete više zavabe u vašu vezu. Oko zajedničkih ciljeva ćete voditi teške razgovore ali ćete uspeti da nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se dokažete i istaknete na društvenom polju. Na poslu ili u okviru društvenih delatnosti upoznaćete nekog ko će vam delovati zainteresovano za vezu. Počećete da se viđate i izlazite. Vrlo brzo ćete shvatiti da će vam biti neophodno duže upoznavanje i međusobno prilagođavanja jer će vaš odnos već na početku biti promenljiv i nestabilan. Kako ćete oboje biti rešeni da uspete, naći ćete način da ostvarite bolju komunikaciju i vaš emotivni kontakt će biti bolji.

Nešto stariji Strelci će pokušati da ostvare bliži odnos sa osobom sa kojom se viđaju duže vreme. Pozvaćete je da sa vama provede duže vreme zajedno. To će vam doneti dosta komplikovan odnos ali i uvid koliko ste spremni da se potrudite.

JARAC

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku septembra unećete sklad i stabilnost u vašu vezu sa voljenom osobom. Otići ćete zajedno na vikend putovanje gde ćete se lepo provesti. Izbegavajte flert i tajne jer bi vaš partner mogao da sazna nešto što bi vam poremetilo sklad u odnosu. Budite otvoreni na razgovore o zajedničkim potrebama i ciljevima.

Druga polovina septembra vam donosi nesuglasice i nepoverenje zbog izazovnih aspekata Merkura i Venere sa vašim vladarom Saturnom. Nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova. Vaš partner će insistirati na kvalitetu, dok ćete vi od svega praviti računicu. Napeti odnosi će vam smetati i na kraju ćete popustiti i složiti se sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Na samom početku septembra, zahvaljujući trigonu Merkura sa Uranom, upoznaćete osobu koja je neobična i koja se razlikuje od većine ljudi koje poznajete svojim specifičnim stavovima, pojavom i idejama. Ove osobine će vas privući, a primetićete i da je vaša simpatija zainteresovana za viđanje sa vama. Za kratko vreme ćete se zbližiti i u početku ćete se dobro slagati. Ubrzo ćete primetiti i da između vas dvoje postoje i mnoge razlike. Odlučićete se da ipak probate vezu.

Nešto stariji Jarčevi će biti dovoljno mudri da izbegnu zamke koje će im postavljati osoba koja je u njih potajno zaljubljena, kako bi se uverila da li da se upusti u emotivnu vezu sa njima. Vaša mudrost doneće vam pobedu i novu vezu.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Merkur će na početku septembra praviti konjunkciju sa Suncem i pruža vam mogućnost da okrenete novi list i započnete da rešavate sve ono što vam je u odnosu sa voljnom osobom pravilo probleme u proteklom periodu. Mada ćete biti čvrsto rešeni da poboljšate odnos sa partnerom, bićete suočeni sa velikim izazovima koji će izazivati napetost u odnosu.

Sunce će praviti trigon sa Plutonom 13. Septembra i olakšaće vam da se prilagodite potrebama i željama voljene osobe. Ulazak Sunca u znak Vage 23. Septembra doneće vam osveženje u vidu novih interesovanja koja će vama i vašem partneru okupirati pažnju i ispuniti vam zajedničko vreme. Otići ćete i na jedno vikend putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:

Zanimaće vas uglavnom avanture i nećete biti spremni da se upuštate u bilo šta ozbiljno na emotivnom polju. Prilike za avanture ćete imati gde god da izađete u provod. U početku će vam odgovarati da imate susrete na jednu noć uz intimne odnose. U drugoj polovini septembra ćete poželeti i nešto više od toga i pokušaćete da sa osobom sa kojom ste više puta izašli da ostvarite bliži emotivni kontakt. To će ili teško jer ćete otkriti da između vas ima dosta razlika.

Nešto starije Vodolije će pokušati da privuku pažnju osobi koju poznaju preko zajedničkog prijatelja. Prijatelj će vas upozoriti da se radi o komplikovanoj osobi. Uz dosta strpljenja i nesvakidašnjeg pristupa imaćete šanse za uspeh.

RIBE

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi vam donosi promenljiva raspoloženja i česte nesuglasice sa voljenom osobom tokom septembra. Ovo će biti praćeno i povremenim periodima sklada kada ćete uživati u zajedničkim aktivnostima. Važno je da se potrudite da ne bude previše napeti i da nađete način da uspostavite željenu ravnotežu u vašoj vezi.

Sa voljenom osobom ćete uspeti da organizujete zajedničke izlaske, zabavu i vreme koje ćete provoditi zajedno. Najviše ćete uživati u druženju sa zajedničkim prijateljima i u društvenim aktivnostima. Nećete se složiti u vezi dogovora oko zajedničkih ciljeva. Vi ćete želeti da se usmerite na nešto od dugoročnog značaja, dok će vaš partner težiti ekstravaganciji.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u izlascima i zabavi sa prijateljima. Preko jednog poznanika doći ćete u kontakt sa osobom koja će vas zainteresovati zbog svoje originalnosti. Ta osoba će imati zanimljive predloge u vezi izlazaka i pozvaće vas da više vremena provodite zajedno. Imaćete mnogo tema koje vas oboje interesuju i počećete da se zbližavate. Ubrzo će se pojaviti obostrane emocije ali i različitosti u životnim navikama. Potrudićete se da se jedno drugom prilagodite.

Nešto starije Ribe će shvatiti da se dobro osećaju u prisustvu osobe koja pokušava uporno da ih nagovori da započnu emotivnu vezu. Problem je što se ne razumete u vezi životnih ciljeva, dok se emotivno slažete. Veza je moguća.

Izvor: Mesečni horoskop