April je mesec čarobnih ljubavi, ali nekim znakovima ovo proleće donosi i neprijatna iznenađenja!

Mesečni horoskop za ljubav - šta vaš horoskopski znak očekuje na romantičnom planu u aprilu 2019. godine!

(Najlepša ljubavna izjava slavnog glumca)

Ovan

U aprilu svi Ovnovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju stabilan odnos sa voljenom osobom. Uživaćete u vremenu koje provedete zajedno i neće vam smetati nijedna partnerova mana. U ovom mesecu bićete primorani da donesete važnu odluku i voljena osoba će vam u tome pomoći. Planirate zajedničko putovanje, ali uključićete i bliske prijatelje kako bi zajedno uživali na odabranoj lokaciji. Slobodni Ovnovi će ovoga meseca svojim šarmom osvojiti nove udvarače, ali će svaki vaš razgovor ostati na nivou flerta.

(12 najboljih erotskih romana ikada napisanih)

Bik

Zauzeti Bikovi će ovaj mesec uživati u ljubavi koja iz dana u dan cveta i napreduje. Rešili ste sve probleme i nesuglasice sa voljenom osobom i sada je vaš emotivni odnos počeo da napreduje. Potrudi se da u aprilu posvetiš više pažnje svom partneru kako ponovo ne bi došli u nepovoljnu situaciju. Bikovi koji nisu u braku ili vezi će u ovom periodu upoznati zanimljivu osobu koja će ih osvojiti svojim humorom i stavom. Prepustite se i uživajte u divnim trenucima flerta i zabave.

(5 najvećih ljubavnih priča Jugoslavije)

Blizanci

Ukoliko ste u braku ili vezi, vaš odnos sa drugom polovinom je poprilično klimav i nestabilan. Vi ste sumnjičavi i nemate mnogo razumevanja za voljenu osobu. Svu krivicu prebacujete partneru iako ste svesni da ste zajedno krivi za situaciju u kojoj se trenutno nalazite i da oboje treba da snosite posledice. Ali ne brinite, do kraja meseca zakopaćete ratne sekire i ljubav će ponovo krenuti da cveta. Slobodni Blizanci će ovoga meseca biti fokusirani na prijatelje i porodicu.

Rak

U prvoj polovini meseca u životima Rakova sve stagnira. Radićete sve kao i uobičajno i neće biti izraženih turbulencija niti velikog napretka. Međutim, druga polovina aprila će za vas biti magična. Odnos sa voljenom osobom će biti nikad bolji i to će se odraziti i na vaše ponašanje. Strasti i hemije između vas i vašeg partnera neće manjkati u ovom periodu, zato uživajte u svakom trenutku koji provedete zajedno. Rakovi koji nisu u braku ili vezi će uploviti u novu ljubavnu romansu sa osobom koju poznaju iz poslovnog sveta.

Lav

Lavovi će tokom aprila uživati sa partnerom u divnim i romantičnim momentima. Ako ste planirali da započnete zajednički život, da vezu krunišete brakom, ovo je pravo vreme za to. Posvetite se maksimalno svom partneru i potrudite se da mu u narednom periodu napravite neko iznenađenje jer ćete tako rasplamsati vašu ljubav. Slobodni Lavovi će nakon dužeg perioda upoznati osobu koja će ih ostaviti bez daha. Ne plašite se ako vaš odnos krene da napreduje.

Devica

Device koje su u braku ili vezi na ljubavnom planu očekuju turbulencije i nerazumevanje sa partnerom. Iako se trudite da sve razjasnite mirnim tonom, u nekim situacijama vam to ne uspeva. Udahnite duboko i dobro razmislite koji je razlog vaših burnih razgovora. Možda je samo vaš subjektivni osećaj da je to nešto veoma važno. Opustite se, do kraja meseca ćete opet dobro funkcionisati. Slobodne Device u ovom mesecu će se najviše posvetiti zabavi, prijateljima i flertu.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

PageBreak

Vaga

Ukoliko ste u vezi ili braku, nesuglasice koje imate sa voljenom osobom na početku meseca moguće je da prerastu u veći sukob zato povucite ručnu u nekim situacijama. Zbog toga što je vaš emotivni odnos poprilično klimam, više pažnje ćete posvetiti prijateljima i porodici. Možda je to i najbolji način da se situacija smiri i da možete mirnim i staloženim tonom da porazgovarate sa partnerom. Vage koje nisu u braku ili vezi će se u ovom periodu dvoumiti između dve osobe. Dobro razmislite sa kojom želite nešto više.

Škorpija

April je mesec ljubavi za sve osobe u znaku Škorpije. Zauzeti pripadnici ovog znaka ukoliko su imale neke nesuglasice u vezi ili braku ovog meseca one će biti rešene i vaš odnos sa emotivnim partnerom će biti baš onakav kakav ste oduvek želeli. To vas pomalo začuđuje, ali opustite se i uživajte u vremenu koje ćete provoditi sa vašom voljenom osobom. Slobodne Škorpije ovog meseca upoznaće osobu koja će ostaviti jak utisak na njih, ali te varnice će jako brzo postati obostrane. Koliko god vi to negirali pažnja te osobe vam prija i ispunjava.

Strelac

April će za sve pripadnike ovog znaka biti veoma izazovan i turbulentan kada je ljubav u pitanju. Strelčevi koji su u vezi ili braku će imati sa partnerom burne trenutke u kojima će se osetiti ljubomora. Ipak, zapitajte se da li je ta ljubomora vaše voljene osobe opravdana, i da li ste je vi možda izazvali. Da li vaš emotivni partner ima razloga da se tako oseća, i šta možete da učinite povodom toga. Fokusirajte se na partnera, i vaš odnos, a manje na okolinu.

Jarac

Jarčevi će u aprilu osećati da njihova veza ili brak stagniraju i da se ništa nije promenilo u poslednje vreme. To ne mora nužno da bude loše. Nekim pripadnicima ovog znaka će to prijati jer im nudi osećaj sigurnosti. Međutim, neki će u ovoj situaciji uvideti problem i želeće da ga reše. Potrudite se da u tim trenucima ne uradite nešto zbog čega ćete kasnije da se pokajete. Dobro razmislite šta to koči vašu vezu da napreduje i kako najbolje to da rešite. Ukoliko ste slobodni, april je za vas period zaljubljivanja i to će u vaš život doneti promene.

Vodolija

Period nervoze i trzavica je pred vama. Vodolije koje su u braku ili vezi neće imati najbolju komunikaciju sa voljenom osobom i to ih izluđuje. Svaki vaš razgovor uglavnom pređe u svađu što vam se ne dopada, a tačan razlog burnom odnosu i dalje ne znate. Pokušajte staloženo da porazgovarate sa partnerom i da na taj način uvidite u čemu je problem. Isplanirajte zajednički vikend ili putovanje, i tako ponovo probudite strasti u vašem odnosu. Slobodne Vodolije ovog meseca će dobiti poziv od osobe iz prošlosti kojoj se nisu nadale.

Ribe

U početku meseca pripadnici ovog znaka će sa partnerom razjasniti sva nerešena pitanja koja su ih do sada mučila. April je mesec proleća, a u proleće se sve budi pa tako i ljubav i zaljubljenost. Nova energija će vas prodrmati i to će uticati da odnos sa voljenom osobom podignete lestvicu više. Potrudite se da ne shvatate olako vaš brak ili vezu, jer tada sve što ste zajedno gradili pređe u monotoniju, a zatim i doživi kraj. Posvetite pažnju svom partneru i budite sigurni da će vam veza samo napreovati. Slobodne Ribe ovog meseca neće imati velike preokrete na polju ljubavi.

Izvor: Mogu ja to sama

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/