Ovan

Februar za sve pripadnike znaka Ovan počeće burno, sa gomilom obaveza. Stoga, teško da ćete imati vremena za voljenu osobu, pa vam je potrebno razumevanje sa njene strane. Ipak, u drugoj polovini meseca, imaćete više vremena za ljubav, ali i za porodicu. Bilo bi dobro da organizujete neko kraće putovanje, kako bi bili sami sa njom, i kako bi joj se posvetili. Ukoliko se vaš partner oseća zapostavljeno, pokušajte da razgovarate sa njim, i objasnite situaciju, kao i činjenicu da se vaša osećanja nisu promenila. Biće vam potrebno mnogo energije da izbalansirate sve, ali ukoliko uložite određeni trud, isplatiće se.

Bik

U mesecu koji je pred vama, imaćete manjak strpljenja prema voljenoj osobi, jer ćete biti fokusirani na posao. Ipak, važno je da budete otvoreni prema partneru i da razgovarate o svemu, jer vam upravo voljena osoba može pomoći da prevaziđete probleme koje imate, nedostatak vremena i frustriranost. Malo je potrebno za dobru organizaciju i biće vremena za sve. Slobodni Bikovi sada ne žele nikog kraj sebe u nekoj ozbiljnoj priči. Malo flerta i avanture su dobrodošli, ali sve preko toga vas umara i prosto nemate motiva. To je možda zbog toga što još niste upoznali pravu osobu, ali ima vremena, ide proleće i biće vremena za zaljubljivanje.

Blizanci

Ljubav vam u februaru neće ići od ruke. U poslednje vreme imate osećaj da vam sreća izmiče, da se vezujete za pogrešne ljude i da nikako nemate uspeha. Ono što vam je potrebno jeste strpljenje i dok se nešto lepo ne desi, probajte da se okrenete sebi i samorazvoju. Vreme koje sada imate dragoceno je, posvetite se sebi i negovanju svoje ličnosti. Zauzeti Blizanci moraće mnogo truda da ulože kako bi održali svoju vezu. Osećate nemir i niste previše srećni pored partnera, ali možda je bolje da ipak sačekate, kako bi bili sigurni u svaku odluku koju donesete, pa makar to bio i prekid veze.

(Godišnji horoskop za 2019)

Rak

Februar Rakovima koji su u vezi donosi turbulencije, koje će se svakako izgladiti u drugoj polovini meseca. Na početku meseca partner će izraziti nezadovoljstvo usled vašeg zanemarivanja. Osetićete i sami da niste tu za partnera onoliko koliko bi trebalo i shvatićete da je krivica vaša. Sreća pa će se energija promeniti i stvari će se među vama promeniti. Kraj meseca donosi romantične momente i buđenje strasti. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas velika mogućnost za ulazak u ozbiljnu priču sredinom meseca i zanimljiva osoba na koju treba da obratite pažnju.

Lav

Februar pripadnicima ovog znaka donosi lepe momente sa partnerom i važno je da ih sada iskoristite kako biste učvrstili vaš odnos. Bilo bi dobro da što više vremena provodite zajedno, u zajedničkim aktivnostima i zabavi, a ukoliko možete da priuštite i zajednički odmor, kraće putovanje, to bi bilo sjajno. Krajem meseca, otvaraju se prilike za zajednička interesovanja, pa će vas to još više zbližiti. Ukoliko ste slobodni, nećete želeti da se vezujete po svaku cenu, već ćete želeti da se posvetite nekoj posebnoj osobi, koja odgovara vašim kriterijumima. Ipak, osoba koju ćete poželeti neće želeti da se vezuje i to će vam predstavljati problem. Pričuvajte se razočaranja.

Devica

Device će tokom februara uživati sa partnerom u romantičnim momentima i zajedničkim planovima. Ovo je period kada možete da ostvarite sve što ste planirali, možda zajednički život, decu ili brak, sada je pravo vreme za to. U drugoj polovini meseca biće prilike za sjajne, romantične momente i zajedničke aktivnosti. Potrudite se da organizujete i neko iznenađenje, kako biste rasplamsali vašu ljubav. Slobodni pripadnici ovog znaka u svom životu žele jednu osobu, ali moraju da se potrude oko nje. Pokažite svoje emocije i zainteresovanost, druga strana će to ceniti. U protivnom, izgubićete priliku koju ste dugo želeli, a nećete je dobiti ponovo.

Astro prognozu za preostale znakove zodijaka pročitajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Vaga

Vagama februar donosi nemire i nesuglasice sa partnerom i ceo period je prilično izazovan za vas. Partner je nezadovoljan, jer mu ne posvećujete dovoljno pažnje i izbegavate obaveze. Na vama je da vidite kako ćete to rešiti i da li ćete se potruditi ili prepustiti stvarima da idu svojim tokom. Malo je potrebno truda da stvari budu mnogo bolje, ali opet, sve je do vas. Kraj meseca ipak donosi olakšanje u vašem odnosu, pa probajte da do tada budete skladni. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja je poprilično slična vama i potrudićete se da joj privučete pažnju. Sledi vam lep period sa njom, ukoliko se potrudite.

Škorpija

Pripadnicima ovog znaka februar donosi povremene rasprave sa partnerom, nesuglasice i nervozu. Važno je da razgovarate o tome i pripazite da ne budete previše tvrdoglavi, jer u svemu ovome, vaša je krivica najveća. Zapostavili ste partnera, znate to i sami. Nemate strpljenja za njega i njegove probleme, gubite svoj kredibilitet, a kada budete postali svesni toga, nećete neke stvari moći da vratite. Zato obratite pažnju na svoje postupke. Ukoliko ste slobodni, sledi vam zaljubljivanje u neobičnu i jako interesantnu osobu, koja će vas bukvalno oboriti s nogu. Ostanite prisebni, i odigrajte ovo na pravi način, kako vi samo umete.

(Astro zanimljivosti: Šta je karma?)

Strelac

Strelčevima februar donosi lepe trenutke sa partnerom, momente nežnosti i osećaj bliskosti, pa bi trebalo da ovaj period iskoriste, da učvrste svoj odnos sa voljenom osobom i naprave planove za budućnost. I vi i partner imate slične želje pa će ovo biti veoma lako da se uskladite i krenete ka zajedničkim ciljevima. Kraj meseca donosi tenziju, ali svi problemi će biti rešivi, više su u pitanju neke svakodnevne stvari. Za slobodne Strelčeve može se desiti neuzvraćena ljubav i nezainteresovanost od strane osobe koja vam se dopada. Najbolje bi bilo da zaboravite na sve to i okrenete se osobama koje bi volele da privuku vašu pažnju, jer se tu može naći i neko veoma interesantan.

Jarac

Pripadnici ovog znaka, koji su u vezi ili braku, imaće pred sobom pomalo napet period kada je u pitanju njihov odnos sa voljenom osobom. Stavovi i mišljenja vam se mimoilaze, pa ćete teško postići bilo kakav dogovor. Najbolje bi bilo da se suzdržite od ulaska u bilo kakve konfliktne situacije i sačekate kraj meseca, kada će stvari biti mnogo bolje. Tako da čak i kada budete osetili potrebu da budete sami, partner će to razumeti. Ukoliko ste slobodni, nakon dugo vremena, upoznaćete osobu vrednu vaše pažnje i truda, i daćete sve od sebe da je osvojite. Ovo će vas aktivirati u svakom pogledu da se konačno otrgnete od svakodnevice.

PageBreak

Strelac

Strelčevima februar donosi lepe trenutke sa partnerom, momente nežnosti i osećaj bliskosti, pa bi trebalo da ovaj period iskoriste, da učvrste svoj odnos sa voljenom osobom i naprave planove za budućnost. I vi i partner imate slične želje pa će ovo biti veoma lako da se uskladite i krenete ka zajedničkim ciljevima. Kraj meseca donosi tenziju, ali svi problemi će biti rešivi, više su u pitanju neke svakodnevne stvari. Za slobodne Strelčeve može se desiti neuzvraćena ljubav i nezainteresovanost od strane osobe koja vam se dopada. Najbolje bi bilo da zaboravite na sve to i okrenete se osobama koje bi volele da privuku vašu pažnju, jer se tu može naći i neko veoma interesantan.

Jarac

Pripadnici ovog znaka, koji su u vezi ili braku, imaće pred sobom pomalo napet period kada je u pitanju njihov odnos sa voljenom osobom. Stavovi i mišljenja vam se mimoilaze, pa ćete teško postići bilo kakav dogovor. Najbolje bi bilo da se suzdržite od ulaska u bilo kakve konfliktne situacije i sačekate kraj meseca, kada će stvari biti mnogo bolje. Tako da čak i kada budete osetili potrebu da budete sami, partner će to razumeti. Ukoliko ste slobodni, nakon dugo vremena, upoznaćete osobu vrednu vaše pažnje i truda, i daćete sve od sebe da je osvojite. Ovo će vas aktivirati u svakom pogledu da se konačno otrgnete od svakodnevice

Vodolija

Vodolije koje su u vezi konačno će imati miran period sa svojim partnerom, nakon burnih dešavanja donedavno. Sada znate šta želite i spremni ste da se otvorite prema partneru i vašoj vezi i da krenete u zajedničku budućnost. Čekaju vas lepi momenti i period zaljubljenosti i strasti. Čak i ukoliko se pojave neki izazovi, to ćete lakše prevazići u ovom periodu. Ukoliko ste slobodni, čeka vas period kada ćete se dvoumiti između dve osobe, jedne koja zavređuje vašu pažnju ali je ne dobija, i druge, kojoj ste spremni pokloniti sve na dlanu. Dobro razmislite ko vam je važniji, i koga ćete izabrati, i imajte na umu da nije sve tako, kako vam se čini na prvi pogled.

Ribe

Nesuglasice koje imate sa partnerom početkom meseca mogu prerasti u veći sukob, pa bi bilo dobro da to držite pod kontrolom. Potrudite se da se suzdržite od svađa i rasprava, čak i najsitnijih čarki. Ukoliko vas nešto muči, najbolje je da otvoreno porazgovarate sa voljenom osobom i prijateljski. Kraj meseca donosi bolju energiju i lepše momente sa partnerom, tako da će vam laknuti oboma. Ukoliko ste slobodni, jedna zanimljiva osoba vam preko prijatelja ulazi u život i bilo bi dobro da obratite pažnju na nju, jer tu može da se stvori neka ozbiljnija i veoma interesantna priča.

Izvor: Mogu ja to sama

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/