Saznajte šta očekuje vaš znak u januaru 2019. godine.

Ovan

Januar mesec donosi turbulencije pripadnicima ovog znaka koji su u vezi ili braku. Potreba za avanturom i akcijom, navešće vas da uđete u neke nedozvoljene, tajne odnose, koji vas mogu koštati vašeg odnosa sa voljenom osobom. Partner će pokazati ljubomoru, ovog puta sa razlogom, što će vas dodatno gušiti i gurati u avanturu. Probajte da razmislite i stavite na papir, šta želite, šta je ono što je dobro u vašoj vezi, a šta je loše, i koliko vredi boriti se. Potrebno je da se odlučite i rešite to sami sa sobom da li ćete biti slobodni ili verni. Slobodnim Ovnovima sledi poznanstvo sredinom meseca, preko prijatelja, koje može biti interesantno, ukoliko ste otvoreni za nove ljude.

Bik

Tokom januara privlačiće vas mnoge osobe, a ukoliko ste u vezi ili braku, to može biti pogubno po vaš odnos. Strasti će biti naglašene, ali je savet da se ipak suzdržite, jer i mali flert može izazvati buru emocija. Iako će prilika biti na pretek, potrudite se da ih zaobiđete. Slobodni Bikovi će imati priliku za flert na poslu ili poznanstvo sa zanimljivom osobom, preko kolega ili poslovnih partnera. Svakako, zanimljiv period za sve pripadnike ovog znaka.

Blizanci

Pred Blizancima je jedan zanimljiv mesec, kada je u pitanju ljubavni život. Vazdušni, nestalni znak, sada će imati potrebu za sigurnošću i nekom ozbiljnom pričom. Ukoliko ste u vezi, velika je mogućnost da ćete poželeti brak, a nekim od vas će se to i desiti. Potrebna vam je toplina i sigurnost, i to ćete tražiti u partneru. Ukoliko ste slobodni, sledi zaljubljivanje, i potpuna opsesija jednom osobom, koju možete upoznati preko prijatelja. Stoga, tokom ovog meseca ne zaobilazite zabave i druženja. Za sve pripadnike ovog znaka, javlja se mogućnost ulaska u zabranjenu vezu, pa bilo da ste zauzeti ili slobodni, izbegavajte to.

Rak

Rakovi koji su u vezi ili braku, imaju izazovan period pred sobom, kada je ljubav u pitanju. Januar će doneti neka pitanja, koja se dugo plašite sebi da postavite. Mnogi od vas će shvatati da u njihovoj vezi više ne postoji ljubav i strast, i da ne postoji način da se vrati interesovanje za partnera. Imajte na umu da rešenje svakako nije beg u drugu vezu, tajnu naravno, jer vam afera može doneti samo još jedan problem više. Najbolje bi bilo da budete skroz otvoreni sa partnerom, i kakva god da je situacija, rešite je što pre. Slobodnim Rakovima sledi period zaljubljivanja, ali i flerta, zabave i druženja. Privlačni ste suprotnom polu, pa iskoristite ovaj period.

Lav

Lavovima koji su u vezi ili braku, tokom januara meseca veza će biti na testu. Niste zadovoljni partnerom i pažnjom koju vam pruža, i sada je došlo vreme za preispitivanje. Razmislite dobro koji ćete korak načiniti, jer će on biti trajan. Vreme je za promene, bilo da je prekid veze u pitanju, bilo da je rad na vašem odnosu. Slobodni Lavovi će tokom januara blistati, pa će biti obasipani pažnjom suprotnog pola. Iskoristite to i dobro se zabavite, ali sa nekim ozbiljnim pričama sačekajte. Trebalo bi da budete potpuno sigurni u ono što želite, stoga se ne zalećite odmah.

Devica

Pred Devicama koje su u vezi ili braku, sledi jedan lep ljubavni period, pun uživanja sa partnerom. Postoji mogućnost i da zajedno odete na kraći put, ali svakako iskoristite svaki momenat za uživanje. Konačno su među vama stvari došle na svoje mesto, imate svu partnerovu podršku i ljubav, tako da možete da odahnete. Za Device koje su slobodne, predstoji zanimljiv i pomalo nemiran mesec. Brojne osobe će vam se pojaviti u životu, samo je pitanje na koga ćete obratiti pažnju. Neki od vas će pasti u zagrljaj osobe koja vas već duže vreme želi, i to najverovatnije sa posla. Takođe, može se desiti da neko vaše prijateljstvo preraste u ljubav. Svakako, mnogo zanimljivih dešavanja je pred vama.PageBreak

Vaga

Pred Vagama koje su zauzete, januar će biti pomalo naporan mesec, kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. I kada nemate problem, kroz lošu komunikaciju, vi ga možete stvoriti, i to vas nervira i zamara. Sada bi bilo dobro da ne pokrećete nikakva značajna pitanja po vašu vezu, već pustite da prođe period. Ne trudite se da partnera ubedite u nešto, jer će vam se mišljenja mimoilaziti u velikoj meri. Pripazite, da izlaz iz situacije ne potražite u zagrljaju druge osobe, jer vam afera sada ne može doneti ništa dobro. Slobodne Vage će u ovom periodu imati poteškoće da upoznaju osobu koja im odgovara, ali ne treba da očajavaju, jer je to samo privremeno. Vaše vreme tek dolazi, jer za pravu osobu, morate imati malo strpljenja.

Škorpija

Škorpije koje su u vezi ili braku, imaće lep i romantičan period sa partnerom. Dajte sve od sebe, da stvorite prijatnu atmosferu i provedete lepe momente sa voljenom osobom. Tokom ovog meseca, možete napraviti zajedničke planove za budućnost, a možda to budu čak i zajednička finansijska ulaganja, jer je sada sjajan period za to. Partner će ceniti vaše zalaganje, pa će odgovoriti istom merom. Jedini problem koji vam se može stvoriti u toku ovog meseca su neki vaši ljubomorni ispadi, i nepoverenje, ali za to nema razloga, a samo vas može stvoriti problem. Slobodne Škorpije tokom januara mogu sresti osobu, koja je vrlo interesantna, i to najverovatnije tokom izlazaka i druženja. Pripazite da ne krenete naglo u tu priču, jer ćete odbiti tu osobu od sebe, a nećete stići da pokažete svoje prave kvalitete.

Strelac

Za Strelčeve koji su u vezi, ovo će biti pomalo stresan period, kada je u pitanju njihova veza, i odnos sa partnerom. Došao je momenat, kada će sve stvari izaći na videlo, sve ono što vam smeta, što zamerate partneru, ali i on vama. Preispitivanje vaše veze je došlo na red, i to nije loše, jer će se sada videti, koje veze imaju kvalitet da opstanu, a kojima je nažalost došao kraj. Sve što ne valja, sada će se završiti, i to je dobro, jer nema potrebe da održavate odnos koji nema perspektivu, Slobodnim Strelčevima sledi period kada će upoznati jednu neobičnu, intrigantnu osobu, koja će im privući svu pažnju. Ovo je dobar momenat, jer ćete konačno sresti osobu kakvu zaslužujete, i koja je baš po vašoj meri. Nemojte pomisliti da je ona previše za vas, samo ne vidite sebe u pravom svetlu.

Jarac

Jarčevi koji su u vezi ili braku, imaće poprilično miran period. Sada je dobro vreme da se posvetite vašem odnosu, i porodici, ukoliko je imate. Tokom ovog meseca, možete ostvariti čak i poslovnu saradnju sa partnerom, a partnerski odnos koji budete ostvarili sa njim, može doneti dobre rezultate. Partner je neko na koga se možete osloniti, i to bi bila sjajna emotivno- poslovna saradnja. Tokom druge polovine meseca, može doći do trzavica i nerazumevanja, ali ne podležite ljubomori, jer nema potrebe da sada pravite probleme u vezi. Za Jarčeve koji su slobodni, sledi period kada ćete poželeti da se vratite bivšem partneru, i tražićete sve načine da to i ostvarite. Pre nego što se upustite u to, stavite emocije sa strane i uključite razum, i razmislite koliko je to pametan korak.

Vodolija

Vodolije koje su u vezi, tokom ovog perioda mogu osetiti emotivno nezadovoljstvo, i stalno će preispitivati svoj odnos sa partnerom. Da li je to subjektivni doživljaj ili imate razloga za to, sada je manje važno, jer je najbitnije da što pre pronađete mir. Partner je pomalo zahtevan, ali nađite meru, i umesto da se date u potpunosti, okrenite se sebi. Jedino ako budete zadovoljni sobom, bićete dobri i za partnera. Ukoliko ste slobodni, ovo je period kada možete upoznati zanimljive osobe, a pitanje je da li ćete ući u avanturu ili ozbiljnu vezu. Sve u suštini zavisi od vas, i vaših želja i potreba. Svakako, posvetite se druženju i izlascima, jer ćete najpre preko prijatelja upoznati pravu osobu.

Ribe

Pripadnici znaka Ribe, koji su u vezi, imaće lep period sa partnerom, sa kojim treba da provodite više vremena, i posvetite se vašem odnosu. Može se desiti da se pojavi neki problem ili pitanje, koje prećutkujete oboje već duže vreme, ali sada je momenat da se to reši. Nakon toga ćete odahnuti oboje, i shvatiti da nije sve tako loše, kao što ste mislili da će biti. Potrebno je da gradite vaš odnos, i da shvatite da nema mesta tajnama, jer sledeći put kada budete nešto gurali pod tepih, nećete tako lako moći da rešite. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju udvarače, ali ne žele da se upuste u bilo kakav odnos. Zanemarite predrasude, kao i strah od neuspeha i odbacivanja, ovo može biti vrlo dobra priča, ukoliko dozvolite toj nekoj zanimljivoj osobi da vam se približi.

Izvor: mogujatosama / Cosmopolitan

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/