Najlepša ljubavna priča novog Holivuda: Par koji je dokazao da postoje srca koja ne vide "nedostatke"

foto: Profimedia

Čini nam se da je pitanje vremena kada će njihova priča biti preneta na veliki ekran...

Često se desi da Holivud napiše najlepše ljubavne priče, i to ne samo one koje su delo fikcije (The Notebook, Blue Valentine, The Holiday i dr.) već i realnog, stvarnog sveta.

Međutim, tu u većini slučajeva imamo spojeve poznatih i prelepih, ljudi koji bar na prvi pogled nemaju nikakav "nedostatak" - Blake Lively i Ryan Raynolds, Amal i George Clooney, Goldie Hawn i Kurt Russell, Penelope Cruz i Javier Bardem...

Ovi parovi nikoga nisu šokirali kada su počeli da se zabavljaju - mladi, lepi, uspešni i na listama najprivlačnijih i najpopularnijih dokazali su da se slični "privlače" ali i u neku ruku da izgled čini razliku. Jer koliko god neki pričali da im zgled nije bitan prilikom zaljubljivanja, teško je svima pa i nama da poverujemo u to.

Posebno nekako ne verujemo muškarcima da im fizički momenat ne predstavlja presudni ili jedan od onih faktora koji određuje i utiče na izbor partnera.

Da i tu ipak ima onih koji se ne vode tako površnim i pogrešnim motivima, počeli smo da verujemo kada smo saznali za ljubavnu priču britanskog glumca Ruperta Frienda i Aimee Mullins. Ovaj par dokazuje kako zaljubljeno srce uopšte ne vidi ono što mnogi odmah percipiraju kao težak nedostatak.

Naime, Aimee jeste prelepa i divna žena, ali Aimee je isto tako rođena bez fibule, lisne kosti u potkolenici, zbog čega su joj amputirali obe noge kada je imala samo godinu dana. Njenoj porodici tada je rečeno kako devojčica nikada neće hodati niti živeti samostalno. 

Naravno da su se doktori prevarili jer ne samo da je Mullins prohodala već i postala uspešna atletičarka koja je 1996. godine čak nastupala na Paraolimpijskim igrama u Atlanti, da bi profesionalnu karijeru završila 1998. godine nakon odluke da se oproba u modeling karijeri. 

Aimee je toliko oduševila dizajnera Alexandera McQueena koji je upravo nju izabrao za jednog od modela na Givenchy reviji kada je specijalno za Mullins osmislio drvenu izrezbarenu protezu. 

Na sledećoj stranici pročitajte kada i kako su se upoznali Aimee i Rupert:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...