Strelac

Ukoliko ste u vezi ili braku, poslednji mesec u godini donosi i rešavanje svih onih stvari, koje su vas i vašeg partnera mučili tokom proteklog perioda. Sada je pravi momenat da rešite zaostala pitanja, i umesto da ih gurate pod tepih, priđite partneru hrabro i otvoreno, jer kvalitetna komunikacija rešava mnogo toga. Krajem meseca kreće mnogo lepši period za vas pa je dobro da ga iskoristite, i uživate a time i učvrstite vaš odnos.

Slobodne Strelčeve očekuje malo razočarenje u jednu osobu koja im se dopada, ali to će biti kratkog daha. Shvatićete da nema razloga da se nervirate, a posebno jer vas već krajem meseca očekuje poznanstvo sa osobom, u koju se možete zaljubiti i imati konačno nešto stabilno i trajno.

Jarac

Decembar će za Jarčeve koji su u vezi ili braku, biti pun nesporazuma i loše komunikacije sa partnerom, što može dovesti do privremenog razilaženja. Potrudite se da ne zanemarujete partnera, i da se manje bavite samo svojim aktivnostima, a više zajedničkim.

Sada vam je potrebno da što više vremena provedete zajedno i učvrstite vaš odnos, jer će tokom druge polovine meseca naići mnogo laganiji period, tokom kojeg ćete moći da odahnete. Jarčevi koji su slobodni, sada će imati priliku da uđu u vezu, ali tek krajem meseca. Do tada, pripazite se lažnih obećanja i razočarenja od strane osoba koje ne zavređuju vašu pažnju.

Vodolija

Vodolije koje su u vezi, u decembru će pokazati popriličnu sebičnost u odnosu na partnera, što će pokazati svoje posledice. Jednostavno, sada ste sami sebi u fokusu, i partner vas neće zanimati previše, i to može rezultirati udaljavanjem od njega.

Pokušajte da izbalansirate svoje i potrebe svog partnera, jer je to ipak kompromis. Posebno kada dođe druga polovina meseca, i lepe prilike da učvrstite vaš odnos, shvatićete da je vredelo da napravite iskorak. Vodolije koje su slobodne, u prvoj polovini meseca će uživati u svojoj slobodi, dok se tek krajem meseca javlja šansa da se pojavi interesantna osoba koja vam može ukrasti pažnju i više nego što možete da očekujete.

Ribe

Ribe koje su u vezi, imaće tokom decembra dobar period za poboljšanje komunikacije sa partnerom. Sve ono što niste rešili do sada, imaćete priliku da rešite razgovorom, razumevanjem i iskrenošću, što će partner posebno ceniti.

Važno je da se sve stvari sada reše i izvedu na videlo, kako bi ušli u novi period sa ovom novom energijom. Tokom druge polovine meseca imaćete priliku za kraći put sa partnerom, pa ga iskoristite i posvetite se vašem odnosu. Slobodne Ribe će sredinom meseca upoznati osobu, sa kojom mogu ostvariti nešto kvalitetno, samo je važno da to prepoznaju i da ne propuste priliku. Do tada, trudite se da ne ulazite u konflikte sa bližnjima, jer će vam to samo pokvariti raspoloženje i energiju.

Izvor: mogujatosama.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/