Koliko god na uspešne ljude gledamo kao na snažnije od nas ili možda sposobnije, ipak su i oni samo ljudi od krvi i mesa i imaju probleme kao i svi mi. Tako je i na ljubavnom planu.

One su uspele da prebole neke od najvećih ljubavnih brodoloma i to pred očima celog sveta.

Ovo su rekle o bolu slomljenog srca..

Jennifer Aniston

Zvezda serije "Prijatelji" prolazila je kroz težak razvod pred očima celog sveta. Njen tadašnji muž Brad Pitt imao je aferu s Angelinom Jolie koja ga je koštala braka. Razvod o kome i danas priča iako je prošlo više od deset godina, Jennifer je sažela u ovo:

"Postoji mnogo nivoa tuge. Tužno je kad nečemu dolazi kraj. Otvori te tako da moraš osećati. Ako nastojiš da izbegavaš bol, boli te još više. Ja sam ljudsko biće koje ima ljudsko iskustvo pred celim svetom. Da bar nije bilo pred celim svetom. Stvarno se trudim da se izdignem iznad toga."

Oprah Winfrey

Iako je poznata kao medijski mogul, žena koja je ulepšala život milionima ljudi, slomljeno srce nije ni njoj strano.

"Ne, nije dobar osećaj. Ne osećaš se dobro u tom trenutku, ali u budućnosti, to će biti stvar zbog koje ćeš sijati. Kad pogledaš na to šao ti se dogodilo, što je veća bol, više moraš da naučiš. To je istina...Svaka bol slomljenog srca je tu da te nauči nešto o tebi", rekla je Opra kao i da je nekoliko puta zaplakala zbog toga kakva je žena nekad bila: "Kako sam tužna bila kad sam muškarca molila i tražila još jednu šansu i sve što ide s tim. Sad znam da je on bio moj najveći učitelj. On je došao u moj život da mi pokaže da moram više da volim sebe. Taj muškarac mi je rekao 'problem s tobom je što misliš da si posebna', a ja sam rekla 'ne, nisam posebna'. Pogledajte me sad."

Ostatak teksta pročitajte OVDE!