Olivia Palermo ne može da pogreši kada je u pitanju autfit za bilo koju priliku, od obične šetnje sa psom, preko popodnevnog ručka, odlaska u kupovinu, ali i pojavljivanja na svečanim, zvaničnim događajima!

Nepogrešiv u izboru odeće je i njen muž Johannes Huebl pa ovaj par gde god da se pojavi izgleda toliko usaglašeno, privlačno i u trendu da zaslužuju epitet najstilizovanijeg para na svetu!

Blogerka i bivša zvezda MTV emisije The City nema omiljenog kreatora i vešto kombinuje pristupačne marke s luksuznim brendovima, a preferira casual, čist look, odnosno slim, taman jeans, pulovere, krznene prsluke i baletanke, kao i pencil suknje, kaiševe i atraktivne košulje. Njenog supruga, nemačkog modela (40) najčešće viđamo u blejzeru mornarsko plave boje, beloj košulji i bež cipelama.

Ali definitivno, svaka kombinacija se “sklapa” zajednički pa kad  ih vidimo, Palermo i Johannes izgledaju besprekorno usaglašeni po pitanju autfita, tako da nijedan detalj ne odskače od kompletnog utiska koji ostavljaju. Savršenstvo koje duguju dugogodišnjoj vezi (u braku od 2014. godine, ali u vezi više od sedam godina), koja se bazira na međusobnom razumevanju i poštovanju koje imaju jedno za drugo.

Par na venčanju (foto: Profimedia)

"Mislim da smo sazreli zajedno. Ja konstantno učim i znam da sam kao i Johannes željna ne samo da naučim nešto novo, već i da u potpunosti upoznam svog partnera, šta voli, šta ga zanima..," rekla je skoro Olivia za američko izdanje Elle magazina.   

Pogledajte na sledećoj stranici najbolje kombinacije para iz proteklih nekoliko godina:

PageBreak

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/