Ljubav, moda i visoka elegancija: 3 najlepša para na 75. dodeli Golden Globes-a

Foto: Profimedia

Proslavljeni parovi su pokazali kako moda i ljubav nikad ne izlaze iz trenda.

Ovogodišnja dodela Zlatnog globusa 75. po redu protekla je u znaku renomiranih ličnosti iz domena filma, koje su u crnim outfitima na simboličan način uputile protest protiv seksizma i rasizma. 

Podsetimo se: manifestacija Zlatni globus tradicionalno održava se u hotelu Beverly Hilton i posebnu pažnju publike pored nagrada, izaziva i modno i stilsko umeće omiljenih zvezda na crvenom tepihu.

Dive kao što su Gal Gadot, Diane Kruger i Dakota Johnson su ostavile neizbrisiv stilski potis - 10 najboljih crnih kreacija koje su obeležile 75. dodelu Golden Globesa, ali tri para su nam ipak privukla posebnu pažnju. 

Parovi koji su briljirali na crvenom tepihu imali su šta da pokažu - dame su bile zvezde večeri u neskavidašnjim, svečanim, dugim toaletama, a džentlmeni su birali krasičnija odela sa malim dodatkom u vidu leptir mašne. 

Iako je postojao jedinstven stilski  izraz - crna boja je apsolutno dominirala, ipak su ovi proslavljeni parovi doprineli da na visoku modu gledamo drugačijim očima. Izazov koji je donela crna boja su prihvatili u pravom smislu reči i pokazali kako možemo da izgledamo zanimljivo i glam - naravno uz pojačanje jače polovine, stilski odgovor je bio u visini zadatka.  

Na sledećoj strani pogledajte koji su parovi obeležili crveni tepih Golden Globes-a. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...