#LOVE: Ljubavni horoskop za MAJ

Rak

Maj 2017. godine i nije tako povoljan mesec za veze. Vladar kuće parova Raka i vladar kuće ljubavi Raka su na nepovoljnom mestu i nisu u dobrim odnosima. Moglo bi biti dosta frustracija. Možda se ništa značajnije neće dogoditi, ali vaše nade se neće u potpunosti ispuniti. Možda vaša veza prolazi težu fazu iz nekih razloga. Možda ćete imati previše obaveza (uglavnom profesionalnih) i nećete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi i vašem odnosu. Uprkos tome, dani oko punog Meseca (9. - 11. maja 2017. godine) mogu doneti značajan događaj u vašem ljubavnom životu.

Lav

U ljubavnom životu trajao je period širenja horizonta, možda s geografskog, kulturološkog ili duhovnog gledišta i u maju se taj period privodi kraju. Još nije jasno, ali najverovatnije ćete u narednim nedeljama shvatiti (tokom maja i prvog dela juna) da voljena osoba nije samo objekt strasti i čežnje, nego netko s kime želite podeliti obaveze i s kime želite otkrivati nove stvari i naći zajedničke teme i interese. Elementi koji mogu osnažiti postojeće veze su komunikacija, razmena mišljenja i teme koje nadilaze razgovore vezane za svakodnevicu.

Devica

Maj 2017. godine je koristan mesec za Device; period u kojem je interes parova povezan s novcem ili materijalnim pitanjima. Neće biti puno vremena za romantiku. Puno problema ćete morati rešiti i to ne samo finansijskih, nego i profesionalnih, porodičnih i vezano za kuću. Prolazite kroz period u kojem ćete ceniti pomoć voljene osobe i podelu obaveza. Ako ste kojim slučajem u strastvenom periodu, bićete skloni brigama, preteranim analizama ili ćete voljenu osobu testirati ili propitivati. Teško ćete moći da se opustite.

Na sledećoj strani pročitajte za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 4 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...