Pisana reč vekovima je bila jedan od najčešćih načina komunikacije. Njima su započinjale i završavale fatalne ljubavi, iskazivali su se najdublji osećaji i misli, razmišljanja i emocije.

Danas, zahvaljujući napretku moderne tehnologije, posebno interneta, rukom pisana pisma i pesme postala su tek nostalgični podsetnici na neka prošla, minula i romantičnija vremena.

Svi smo mi pesnici u duši i negde u prošlosti skrivamo ispisane stihove koji su nastali u trenucima naših najfinijih emocija: neuzvraćene ljubavi, slavlja novog života ili boemske sete uz prozor po kojem je padala jesenja kiša.

Na društvenim mrežama se nalaze poznati stihovi instagramskih pesničkih senzacija Atticusa, Cleo Wade, R. M. Drakea i sličnih… 

Nostalgija, melanholija, ljubav, simpatija, kao i buđenje nade glavne su teme stihova ovih pesnika i najbolji su recept za dobro raspoloženje i nežan pogled voljene osobe.

Mi vam u nastavku otkrivamo najlepše pesme, koje su se izdvojile na Instagramu kao najpopularnije...

Foto: Instagram

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/