12 prelepih stvari koje je George Clooney rekao o Amal


O zabavljanju sa Amal: Znao sam kada sam je sreo da je ona izvanredna. Pitao sam se da li uopšte imam šansu da izlazim sa njom. Prvo smo bili prijatelji neko vreme, i srećom ona je rekla da.

O tome zašto se zaljubio u Amal: Ona je neverovatno ljudsko biće. I ona je veoma brižna i iskreno jedna od najpametnijih osoba koje sam ikada upoznao. Takođe, ona ima odličan smisao za humor. Postoji bezbroj razloga zašto sam se zaljubio u nju.

O njenom stilu: Ona je fenomenalna, zato što je uvek- od dana kada sam je sreo- ona je imala ovaj lud, ekcentričan, ali zabavan smisao za modu. Nekad se pitam kako ona to uspeva dok ima 11 slučaja na kojima radi, predaje u Columbiji, i idalje ima stav poput "Želim da nosim ovu haljinu." To je ludo. ali je u isto vreme fascinantno gledati, zato što Amal zaista ima dobar ukus.

O vremenu kada su razdvojeni: Kada smo razdvojeni koristimo aplikaciju FaceTime. Inače, mi provodimo dosta vremena zajedno i trudimo se da nemamo velike periode razdvojenosti. Mi se odlično uklapamo, pa između mog posla i njenog, i svih ovaveza koje imamo, organizujemo naše vreme.  

Foto: Instagram / usweekly

O tome kako ga je brak promenio: Mnogo sam srećnija osoba i mi imamo mnogo srećan život. Uživamo u gotovo istim stvarima, i ja zaista uživam u projektima na kojima ona radi, pre svega zato što imaju veliki značaj i važnost. 

O prednostima pronalska one prave: Imam nekoga sa kim mogu da pričam o bilo čemu, i nekoga o kome brinem više nego što sam ikada brinuo o bilo kome. 

O tome kako usklađuju obaveze: Naša jedina obaveza je da budemo svesni naših rasporeda. Naš dogovor je da ne smemo biti više od jedne nedelje razdvojeni. To za sada odlično fukncioniše. 

O raspravama: Jedini način na koji rešavamo bilo šta je obaranje ruku. To je moja jedina šansa da je pobedim, zato što ako bi to bila intelektualna borba, sigurno bih izgubio. Ona je najpametnija osoba u porodici. 

Foto: Instagram / estilocomdende

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...