12 prelepih stvari koje je George Clooney rekao o Amal

Foto: Instagram / wetpainttv

Čini nam se da nijedan muškarac nije imao ovoliko divnih reči za svoju partnerku.... Amal, ti si prava srećnica!!

Iako je godinama važio za beskrupuloznog holivudskog zavodnika, poznatog glumca i režisera Georga Clooneya je uspela da smiri i ukroti samo jedna dama, poznata advokatica Amal Alamuddin (danas Clooney). 

Kada je objavljen datum venčanja ovog para, vest je odjeknula celim svetom i niko nije mogao da pretpostavi da će tako brzo njihova veza biti krunisana brakom.

I od tada, ovaj nekadašnji srcolomac je počeo otvoreno da priča o svojoj ljubavi koju gaji prema Amal, te je nedavno priznao da mu je trebalo čak pola sata da je ubedi da se uda za njega!

I zaista, njihova ljubav se smatra posebnom, jer George bez ustezanja hvali svoju suprugu, uvek ističe njene kvalitete i otkriva kako ga ona svakodnevno ispunjava.

U nastavku vam donosimo najlepše izjave koje je George rekao o svojoj supruzi Amal:

O tome kako se Amal navikla na reflektore: Ona se odlično snalazi u tome. Mislim da to nije baš tako jednostavno, kao što se čini. 

O njegovom divljenju prema Amal: Ona je neko sa kim uživam da provodim svaki munut, i ponosan sam da budem pored nje, da gledam divne stvari koje radi. 

O njima kao moćnom paru: Ne smatram nas moćnim parom, zato što ne znam šta to znači. Za mene, moćan par bi mogli da budu... Bill i Hillary. Mislim da smo nas dvoje samo par koji izaziva veliko interesovanje ljudi širom sveta. Ne doživljavam to kao moć.

O veridbi: Veoma brzo sam znao da želim da provedem ostatak života sa Amal (ali) mi nikada nismo pričali o tome, pa to nije izgledalo kao “ Hej, možda bi mogli da se venčamo“. Zapravo, ja sam se samo spustio ispred nje držeći u ruci prsten. I ona je ostala zatečena i samo je uspela da kaže: "O moj Bože." To je bilo totalno neočekivano. Tako sam nakon pola sata konačno rekao: "Slušaj, ja imam 52 godine i bio sam na kolenima oko 28 minuta, pa moram da dobijem odgovor, ili ću uskoro da iščačim kukove." 

Foto: Instagram / hellomagus

Pročitajte na drugoj strani preostale izjave slavnog glumca o Amal...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...