Momenat prvog plesa spada u najbitnije i najemotivnije trenutke venčanja. Samim tim, većina parova se posebno posveti biranju pesme na čije taktove će otplesati svoj prvi ples na podijumu, okruženi dragim prijateljima i članovima porodice koji samo škljocaju ne bi li ovekovečili najbolji momenat.

Naravno, uvek je zanimljivo venčanje učiniti autentični, svojim i odupreti tradicionalnim pravilima.

Kanadska plesačica / pevačica i rijaliti zvezda Melissa Molinaro, dobila je jedinstvenu priliku da pred velikim brojem ljudi na svom venčanju ovog vikenda, ostvari definitivno jednu od svojih najvećih želja: uz pratnju plesačica da izvede zavodljiv ples za muža, na muziku najvećih hitova kraljice Beyonce.

Među pesmama su se našle "Upgrade U", "End of time", "Superwoman" a Melissa je vrlo uverljivo "skinula" kompletnu koreografiju možda i najveće pop zvezde današnjice koja uvek ima za svoje pesme savršeno osmišljene plesne pokrete i koreografiju.

Uz pomoć raspoloženih deveruša, mlada je odevena u svetlucavi triko (prepun faltica, ukrasnog veza i potpuno u stilu scenskih kostima dive) pokazala najbolje Bey pokrete, dok je njen suprug sedeo oduševljeno u stolici na sredini. 

Pogledajte u nastavku kompletan video: