Prava ljubav nikada nije izgledala tako dobro, odnosno stylish posebno kada je obeležena pariskim stilom. 

I ne, mi ne pričamo o bezbrižnoj ljubavnoj vezi kakvu su imali Serge i Jane, ili intrigantnom skladu Napoleona i Joséphine.

Umesto toga okrećemo se savremenim parovima odnosno muzi mladog francuskog dizajnera Jacquemusa - manekenki Eleonore Toulin i njenom dečku Romain Leroyu. 

Ovaj par koji se upoznao na klasičan francuski način (na zabavi Carine Roitfeld, koja je organizovana pre više od pre godinu dana) predstavlja pravi pariski šik, i to tako što međusobno usklađuje odevne komade koji su prilagođeni svakoj prilici. 

Pa, kako se oni odevaju kada izlaze uveče u grad? Okreću se jednostavnim i šik komadima koji izgledaju sofisticirano, te daju dozu moćnog izgleda, dok njihov dnevni outfit najčešće čine jeans i patike.. 

Ovaj divan i skladan ljubavni par je uspeo da oduševi mnoge svojom romantičnom vezom, ali i savršeno usklađenim odevnim kombinacijama.

Zato smo rešili da vam otkijemo kako oni to postižu...

Za dnevnu šetnju

"Naš stil je veoma jednostavan i prost. Romain obožava kežual basic stvari koje su mu najvažnije, poput dobrog jeansa, majice i patike. Mi volimo da se osežamo udobno- posebno u Parizu, zato što se svuda krećemo."

Foto: Eleonore Toulin

Eleonore nosi: vintidž majica, jeans i patike

Romain nosi: James Pierse majica, jeans i patike

Za večernji izlazak

"Romain se obično ne sređuje kada izlazi uveče, osim ako idemo na neki baš bitan događaj. On im veoma određena pravila pri odevanju- za dan uvek bira ležerne komade, a veče je rezervisano za kravatu i košulju. Mislim da mu to odlično stoji, i obožavam da ga vidim sređenog. 

Za razliku od Romaina, ja volim da pažljvo pristupim odevanju kada izlazim- na kraju ja sam ipak devojka. Imam nekoliko već spremnih dobrih komada koje volim da nosim, kao ovaj kombinezon. Nije previše fancy, ali ga bukvalno mogu pretvoriti u malu crnu haljinu ako dodam statement aksesoare, i naravno imam dobar stav."

Foto: Eleonore Toulin

Eleonore nosi: A.P.C. kombinezon, Repetto cipele

Romain nosi: Bespoke odelo, Charvet košulju, papuče

Za piće u gradu

"Volim malo da se sredim kada idemo zajedno u pab na piće, ali se i dalje držim kežual looka. Za ovu priliku biram lepu košulju ili neke elgantne cipele- ništa specijalno, ali malo ekstravagantije u odnosu na dnevno izdanje za šetnju."

Foto: Eleonore Toulin

Eleonore nosi: Equipment Košulja, jeans, Castañer espadrile

Romain nosi: James Perse majica, Acne Studios jeans, tekas jakna

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija