Dugo smo se pitali ko će ovog talentovanog markantnog glumca osvojiti? Kakva bi trebala biti devojka koja će zavrteti pamet jednom Michaelu Fassbenderu?

I onda se pojavila ona, skromna, slatka, javnosti još uvek nedovoljno poznata, ali izuzetno talentovana Alicia Vikander, i sa svojih tada 26 potpuno osvojila tada već vrlo popularnog Fassbendera, starijeg od nje 12 godina.

U početku nam ništa nije bilo jasno, ali onda smo pogledali Danish girl, ceremoniju Oskara i nekoliko njenih i njegovih intervjua. Ona je bila tako nedosmisleno slatka u svojoj prirodnosti, ali i specifičnoj samouverenosti devojke koja zna šta hoće. Dok je on prosto bio oduševljen njome, devojkom koju je sjaj i glamur Hoplivuda ostavio netaknutu.

I sve što se dalje dogodilo savršeno se uklopilo u nastavak priče.

Snimili su zajedno film (koji ne možemo dočekati da pogledamo), u njemu su briljirali kako već sada tvrde kritike, a mi od sveg srca navijamo za Aliciu i Michaela i nekako imamo osećaj da će uspeti, da je ovo jedan od onih parova koji će trajati.

1. Kada jedno drugom daju komplimente

Tokom snimanje njihovog zajedničkog projekta " The Light Between Oceans", Alicia je izjavila "Znala sam da je Michael vrlo privržen tome da igra Toma i smatram ga jednim od trenutno najboljih glumaca. Što se moje uloge tiče, smatrala sam da sam joj dorasla i da sam na nivou igre, ali sam bila vrlo nervozna. Tokom teških scena Michaelova podrška mi je bila oslonac da se osmelim". Mešutim, Fassbender kaže da je ona ta koja je njega gurala i pružala mu podršku da bude bolji. "Bio sam na neki naćin uplašen kada se Alicia pojavila, bila je toliko neustrašiva i gladna. Shvatio sam da je starno moram da se saberm i budem prisutan i fokusiran sto posto, kao što je ona." Ovako verovatno izgleda kada glumci jedno drugom izjavljuju ljubav, zapravo ne verovatno, definitivno!


2. Kada ih režseri poistovećuju sa košarkaškim legendama

"Oni su dvoje sjajnih ljudi koji maksimalno pružaju podršku jedo drugom, ali i guraju jedno drugo napred. Michael i Alicia su poput Michael Jordana i Scottie Pippena. Pomažu jedno drugom da budu bolji. I zaista zajedno su bolji", izjavio je Vanity Fair,  Derek Cianfrance režiser filma "The Light Between Oceans".

3. Kada se ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu, iako su oboje nominovani

Uprkos činjenici da je ona nominovana za najbolju sporednu ulogu u ostvarenju "The Danish Girl", a on za ulogu u filmu "Steve Jobs", ni jedno, ni drugo nisu poznatim novinarima, koji stoje pored crvenog tepiha dali intervjue na ovu temu, iako se to očekivalo, tačnije priželjkivalo. Niti su i jednog momenta stajali jedno u blizini drugog, kada su upitani od strane reportera za komentare.

4. Međutim, na Golden Globe dodeli nagrada sedeli su zajedno

Izbegli su sva ona njima vrlo naporna i dosadna pitanja novinara o tome koji dizajner potpisuje njihovo odelo to jest haljinu, torbicu, cipele i njihovim uzajamim osećanjima, ali su se zato našli unutra na samoj dodeli i sedeli zajedno: pričali, družili se i bodrili jedno drugo. Isto tako je bilo i na Oskaru. Prvi put pojavilu su se zajedno na crvenom tepihu na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji i to samo zato što tumače naslovne uloge u istom filmu. Pitamo se: kako samo drugim glumačkim parovima ovo nije palo na pamet?

5. Kada gledaju jedno u drugo kao na Venecijanskom festivalu 2016.

6. Ili kada on umire od sreće gledajući u nju na istom tom festivalu

7. Kada joj čestita na Oskaru

8. Kada paparaci uhvate trenutak njihove bliskosti i očigledne zaljubljenosti o kojoj ne žele da diskutuju u medijima

"Mislim da smo vrlo jasno medijima stavili do znanja kako ćemo određene stvari zadržati striktno među nama. Bilo je vrlo jako da se ujedinimo oko ovog stava, jer su te stvari izuzetno lične", izjavila je glumica povodm njene i Fassbenderove odluke da u medijima ne diskutuju o emotivnom odnosu među njima. "Ne želim da pričam o svom privatnom životu sa potpunim strancima, sem ako mi zaista nije do toga. Zašto bih?", zaključio je poznati glumac na 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija