#LOVE: Ljubavni horoskop za septembar 2016.

Vaga

Za promenu, Vage mogu malo i da odahnu. Sledi veoma opušten period za vas. Moguće je da će biti nekoliko sitnih čarkica, ali ispostaviće se da su potpuno beznačajne. Ipak, nemojte ih zanemarivati, već ih rešite onako kako najbolje umete. Kanališite svu preostalu energiju u kreativnom pravcu, zajedno sa partnerom, a slobodnima je pravo vreme da krenu na neki kurs, jer je vrlo moguće da im se tamo smešni vrlo zanimljivo poznanstvo.

Škorpija

Ispred Škorpija će se u septembru otvoriti čitav svet lepote i iskrenih osećanja. Neko će vam se možda otvoriti i izjaviti vam ljubav. Na najiskreniji mogući način. Možda ćete vi biti ti koji će se odlučiti na taj korak? Pored toga, niko nije rekao da vam ljubav neće biti uzvraćena! Ipak, mnogo toga će zavisiti od vas. Ne zaboravite da niste svemoćni, iako jake emocije nekad učine da se osećamo kao da možemo sve. Budite dobri prema onima do kojima vam je stalo i na lep način im objasnite svoje stavove.

Strelac

Strelčevi, septembar nije trenutak ni za raskide, ni za početak novih veza. Uzdržite se svih većih promena koje mogu uticati ne samo na vas, već i na vaše bližnje. Biće vam odlično u krugu prijatelja, te se ponašajte prirodno i budite u pokretu. Možda prvi mesec jeseni nije najbolji za ljubav, ali to svakako ne znači da ne treba da uživate. Ostanite tako socijalni i komunikativni kakvi jeste, jer su sjajne stvari na vašem putu, obećavamo!

Jarac

Ovaj mesec vama donosi mnoga nova iskustva, a u isto vreme i sećanje na prošle ljubavne afere. To će, koliko god neverovatno zvučalo, imati pozitivan uticaj na vaše aktuelne ili potencijalne veze. Daće vam perspektivu o tome kako da se nadalje ponašate. Imajte u vidu, međutim, da ne možete sve uraditi odjednom. Budite umereni, pažljivi i dozvolite da vam prošla iskustva budu vodič za rukovođenje emotivnim vezama.

Vodolija

Vodolijama preporučujemo da obrate malo više pažnje na svoju intuiciju. Činite onako kako vam srce kaže. Ako vam signalizira da bi trebalo da raskinete sa partnerom, nemojte se obeshrabriti. To jednostavno znači da nije bio pravi izbor za vas i da će vam raskid prijati. Svaka situacija je, ipak, individualna, pa iako bi trebalo da pustimo emocije da nekad vode, razum mora biti uključen! Septembar nosi mnogo mogućnosti za ostvarenje emotivnih ciljeva, tako da je bitno da ostanete dosledni sebi.

Ribe

Za vas ovog septembra važi da slušate svoje srce i ostanete bliski sa onima sa kojima to želite da budete; prestanite da se obazirete na prepreke koje vam neprijatelji šalju. Sve će ispasti kako treba, dokle god ne sumnjate u svoje sposobnosti i želje, jer je čulni i emotivni temelj mnogo važniji od logike, bar kad se radi o intimnim odnosima!

Izvor: mycupoftea.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin