#LOVE: Ljubavni horoskop za septembar 2016.

foto: Profimedia

Prvi mesec jeseni neće biti baš harmoničan što se energije tiče, ali ipak će svi imati priliku da se, da tako kažemo, izraze. Nakon relativno mirnog avgusta, septembar će delovati kao prava lavina, pun neobičnih situacija i veoma moćne dinamike. Bez daljeg odugovlačenja, predstavljamo vam šta zvezde prognoziraju na ljubavnom planu za predstojeći mesec.

Ovan

Postoji rizik da početak jeseni i ne krene kako treba za vas, ali to možete sprečiti tako što ćete ispratiti neka jednostavna pravila. Najpre, imajte u vidu da je započinjanje duge veze u ovom trenutku praktično nemoguće. Sve što probate sada biće kratkog veka i neće se završiti slavno. Sa druge strane, to ne znači da treba da se izolujete od sveta i provodite dane u kući umotani u ćebe. Pronađite zlatnu sredinu. Izlazite, flertujte, ali se držite na blagoj distanci.

Bik

Bikovi, vas čekaju mnogi zanimljivi trenuci. Naročito ako imate ,,životnog partnera“. Septembar će baciti novo, neočekivano svetlo na vašu vezu. To ne mora nužno biti negativno, samo iznenadno. Tako da bi bilo dobro da budete spremni na to, pogotovo ako imate neke skrivene tajne kojih vaša srodna duša nije svesna. Znate i sami da pre ili kasnije sve tajne isplivaju na površinu. Ukratko, budite ekstremno obazrivi kada diskutujete o ,,sočnim“ temama sa bližnjima. Uprkos ovim okolnostima, čeka vas svetao i dinamičan period!

Blizanci

Na emotivnom planu, dragi Blizanci, i vama se smeši poprilično uzbudljiv period. Budite oprezni, ali nemojte se ni previše zamarati. U odnosu sa partnerom, budite malo više dosledni i napravite korak unazad. Sagledajte na čemu ste. Ne, neće biti lako. Da, može imati posledice, ali u ovom trenutku vam je to zaista potrebno. Ponekad i najstrastvenija osećanja moraju biti sagledana iz objektivne perspektive. Prijatelj vam može priteći u pomoć, ali samo vi najbolje znate koje zaključke možete izvući.

Rak

Ovaj znak će u septembru biti uključen u mnoštvo zabavnih dešavanja. Samo ostanite verni sebi i ne pokušavajte da se dokažete nikome. Ako ste u vezi, budite malo blaži. Postoji osećaj da partner i vi niste dovoljno otvoreni jedan prema drugome. Mislite o tome, kao i o činjenici da se ne vrti sve oko vas. Ipak, nikad nije kasno da ovo ispravite. Ne bojte se izvinjenja i iskazivanja istinskih osećanja! Nekad je to vrednije od hiljadu dela. Vi ste delikatna, emotivna stvorenja, o čemu smo već govorili, ali na kraju dana, uvek se izborite za ono najbolje za sebe!

Lav

Ljubavni život Lavova biće prilično interesantan. Na početku meseca imaćete osećaj da morate postići dosta toga, tako da se nemojte plašiti. Ne zatvarajte se u sebe i ne bežite od sveta. Ovo se odnosi na vaše emotivne veze, kao i na generalan nivo emocija karakterističan za vaš znak. Budite aktivni i pokažite svoje emocije. Ne pokazujte otpor tome, u suprotnom to može biti opasno i kontraproduktivno po vaše odnose, naročito u sferi zabavljanja.

Devica

Ovog meseca, naročito od samog početka, moraćete da budete više prisutni za svog partnera. Ovo važi i za one koji se već neko vreme ,,natežu sa nekim“. Vrlo je verovatno da ste oboje puni nekih pitanja koja su se taložila vremenom, ali niste mogli da nađete pravi trenutak da o tome govorite. Sada jeste. Uhvatite se u koštac sa svime. Istina je uvek bolja od neznanja. Situacija je u potpunosti u vašim rukama i prestanite da se bojite radikalnih promena! Ponašajte se kao prava devica.

Na sledećoj stranici pročitajte prognozu za ostale horoskopske znake ... 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...