Murad i Natalija Osmann

Ruski fotograf i manekenka, svakako su najpoznatiji par na Instagramu koji putuje svetom, a srca obožavatelja osvojili su pozom na gotovo svim slikama, na kojoj devojka pozira s leđa te pruža ruku partneru koji je fotografiše. Premda mnogi smatraju kako je Murad zaslužan za ideju o ovim fotkama, one su nastale zbog Natalije, kojoj je išlo na živce što on stalno petlja po fotoaparatu kad su na putovanjima.

Doslovce ga je morala vući okolo, a tako je nastala i ideja o ovoj "slavnoj pozi". Par je fotografije počeo objavljivati 2012. godine, a osim čarobnim destinacijama na koje putuju, Natalija oduševljava i čarobnim kreacijama koje nosi, kao i prekrasnim frizurama.

Alexis Ren i Jay Alvarrez

Alexis i Jaya obožavatelji zovu "najlepšim parom na svetu", a radi se zapravo o mladim modelima, koji su postali i zvezde društvenih mreža, zbog svojih brojnih putovanja i prelepih slika koje objavljuju s istih. Alexis je prekrasna i ima savršeno telo, a Jay je zavisnik o adrenalinu te vrlo spretan u sastavljanju genijalnih video snimaka pa nimalo ne čudi da svako njihovo putovanje izazove veliku znatiželju obožavatelja.

foto: Instagram / jayalvarrez

Zuzu Galova i Peter Sedlacik

Australijski par, Zuzu i Peter, takođe imaju jasnu temu na svojim fotografijama: uvijek fotografišu sebe, dok se gledaju kroz objektive svojih fotoaparata. Serije takvih fotografija zovu se "The Lens Between Us", a sve one sadrže datum i mesto gde su uslikane, kao i inspirativne citate u opisu. Kada ga posetite, složićete se kako njihov profil izgleda kao starinski foto-album, s puno kreativnih i inspirativnih slika.

foto: Instagram / petersedlacik

Lauren Bullen i Jack Morris

Ovaj blogerski par, slavu je na Instagramu postigao sasvim slučajno, tačnije slikama s godišnjih odmora koje su postovali na svojim, individualnim profilima.

foto: Instagram / gupsea_lust

S vremenom, postajali su sve popularniji na Instagramu, a potom su se upoznali, upravo zahvaljujući ovoj društvenoj mreži. Danas putuju po svetu, uživaju, sponzori su ludi za njima, a dali su i otkaze na svojim dotadašnjim radnim mestima, kako bi se posvetili samo putovanjima. Drugim rečima, žive život iz snova i uživaju u svakoj minuti.

foto: Instagram / gupsea_lust

Samuel i Hildegunn Taipale

Ovaj finsko-norveški par putuje svetom, zahvaljujući karijeri profesionalnog fotografa, koju je ostvario Samuel. Samo jedan pogled na njihove profile na Instagramu, i biće vam jasno zašto je nastala velika potražnja za njegovim radovima.

foto: Instagram / hilvees  

izvor: index.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija