#LOVE: Ljubavni horoskop za jul 2016.

Blizanci

Za Blizance jul donosi dosta nežnosti i ljubavi, što će vam naravno prijati. Bićete smirene i vedre naravi i raspoloženja, što će povoljno uticati na polju ljubavi. Želećete da budete što više u prisustvu partnera, prijaće vamromantika i razmene nežnosti. Međutim, ukoliko vaš partner bude pod stresom, nervozom i tenzijom, dovešće do distance koja će osetno “ohladiti” vašu vezu.

Pokušajte da ga razumete tako što ćete se postaviti na njegovo mesto i vratite sve na staro stanje. Ovo je mesec koji će zbog lepog raspoloženja i ljubavi koju osećati doneti veoma zanimljiv i više nego zadovoljavajući seksualni život. Jul će slobodnima doneti verovatno simpatije i možda vezu.

Novi parner će vas možda razočarati nekim svojim postupcima i načinom iskazivanja emocija, pa će i vaša osećanja biti povređena. Ali, nemojte naglo reagovati, jer je moguće da se tako osećatie i zbog toga što ćete biti lako ranjivi u periodu koji dolazi.

Rak

Rakovi ne ulaze baš u mesec koji će im doneti nešto novo i lepo na polju emotivnih odnosa. Zbog stalnih prebacivanja i konstantnih kritika, partner će se distancirati od vas. Nećete biti u stanju da zaboravljate na neke stvari iz prošlosti, pa će vas baš ona i terati da se tako ponašate.

Međutim, nije sve izgubljeno. Potrebno je samo malo kontrole i smirenosti, pa će se sve rešiti veoma brzo. Nemojte dopustiti da vas strahovi sprečavaju u tome da uspete u vezi, jer su oni nerealni i potpuno nepotrebni. Nesigurnost vas sprečava u mnogo čemu kada je ljubav u pitanju, a ona će uticati i kod slobodnih Rakova da ne ostvare nešto novo i lepo.

Tek onda kada odbrambeni stav izmenite i uklonite taj emotivni štit oko sebe, moći ćete da uplovite u novu emotivnu vezu koja će vas ispuniti u potpunosti. Osmeh i lepo raspoloženje su terapija za vas u narednom periodu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 6 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...