#LOVE: Ljubavni horoskop za jul 2016.

foto: Profimedia

Jul za Ribe donosi vreme puno odluka i rešavanja na planu emotivnih odnosa dok će se zauzeti Ovnovi ustezati da iskažu svoja prava osećanja, pa bi bilo dobro da pronađu zbog čega je nastala ta blokada....

Ovan

Jun baš i nije umeo da vas obraduje kada je ljubav u pitanju, ali je jul taj koji vam donosi lepe događaje na emotivnom planu. Ono što je najbitnije, jeste da ljubav dolazi na vaša vrata. Slobodni Ovnovi dolaze u mesec kada se stvaraju uslovi i mogućnosti da upoznaju potencijalnog partnera.

Ponašanje koje vam je svojstveno, sposobnost da budete dominantni u komunikaciji, kao i pristojnost i ljubaznost koje i posedujete, učiniće da privučete osobu koja će vam se dopasti. Samo pazite zbog čega će vas privući, ako su neke nerealne činjenice i stvari onda odmah odustanite, međutim, ukoliko uvidite istinske vrednosti u toj osobi, onda vas očekuje zanimljiva i kvalitetna veza.

Zauzeti Ovnovi će se ustezati da iskažu svoja prava osećanja, pa bi bilo dobro da pronađete zbog čega je nastala ta blokada, kako ne biste upali u emotivnu krizu i probleme sa partnerom koji vam nisu potrebni.

Bik

Jul nije mesec koji ćete posebno voleti kada je ljubav u pitanju. Zbog prevelike doze samopouzdanja koju nosite u sebi, dominantnosti kojoj težite, emotivni odnosi vam neće biti nešto čime ćete se ponositi i što će vam narednih dana i nedelja poboljšati raspoloženje. Potrebno je da malo odložite svoje poslovne obaveze, možda da malo zanemarite i posao kako biste uživali uz svog partnera, koji trenutno stanje neće više trpeti, jer želi pažnju.

Ni vi ne volite da vas neko zanemaruje zbog obaveza koje mogu da pričekaju malo, pa to onda nemojte raditi ni drugima, a ne pogotovo svom partneru. Najbolje bi bilo da odete na kratak odmor, ukoliko ne možete da stvorite uslove za neki koji duže traje i da osmislite putovanje koje će probuditi adrenalin u vama, što će doprineti vezi.

No, i pored ovih problema, bitno je da ćete biti više nego zadovoljni svojim seksualnim životom. Osim flerta, slobodni Bikovi neće imati mnogo prilika za nešto drugo, pa vam ostaje da sačekate još malo i uživate u tim osmesima i komplimentima koje dobijate od suprotnog pola.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 6 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...