Ovan

Ljubavni život Ovnova je aktivan sve do 12. marta 2016. uz snažna osećanja, nade i planove za budućnost. Venera, vladar kuće veza Ovna je u vašoj 11. solarnoj kući. Nakon 12. marta stvari počinju da se komplikuju, sve postaje nejasno, skriveno i nestabilno. Ako ste u solidnoj i ozbiljnoj vezi, verovatno ćete ovu fazu preživeti bez većih potresa, moguće su samo manje frustracije. Ako vaša veza nije stabilna i već postoje određeni problemi, možda ćete proći kroz razočaranja, tugu, a osećaj napuštenosti i usamljenosti vas može pratiti neko vreme. U nekim okolnostima pojedini Ovnovi mogu se uplesti u tajnu ili zabranjenu ljubav.

Bik

Mart je osetljiv period za Bikove. Mars, vladar kuće parova Bika, je retrogradan od januara do septembra 2016. godine. Kreće se od i kroz kuću parova Bika i 8. solarnu kuću, gde je smešten Saturn i tu ulazi Mars 6. marta. Moguće su emotivne blokade, periodi izolacije ili emotivne distance, poteškoće... Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja.

Blizanci

Ovo je komplikovan period. Sa Saturnom i Marsom u kući  tokom marta, nalazite se na opasnom tlu! Više od godinu dana, Saturn otežava odnose sa drugima. Sada mu se pridružuje Mars, koji je retrogradan i nalazi se u kući parova Blizanaca, između 6. marta i 27. maja, zatim između 2. avgusta i 27. septembra. Moraćete da se postavite diplomatski kako ne bi došlo do prepirka i svađa! Uzrok tome može biti i to što ćete zajedno, rame uz rame, prolaziti kroz niz problema ili će vaš partner imati problema (zdravstvenih, poslovnih i tako dalje) koji će uticati na vas. U svakom slučaju, atmosfera neće biti nimalo opuštajuća.

PROČITAJTE I... Mesečni horoskop za mart 2016.

Rak

Prvi deo marta 2016. nije najpovoljniji period za ljubavni život Rakova. Venera, planeta ljubavi se teže se ispoljava. Ali, ovaj položaj Venere povoljan je za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Nakon 12. marta Venera ulazi u bolje polje i donosi bolju perspektivu. To je polje usmereno na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz ljubav. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

Lav

Sve do 12. marta imate naklonost Venere i do tada iskoristite povoljne okolnosti. Venera je planeta ljubavi i dobrog razumevanja. Donosi mir, radost, harmoničan odnos i ljubav. Ako tražite novu ljubav, imaćete prilike za ulazak u novu vezu. Nakon 12. marta nastupa drugačija faza, više analitička i pogodna za istraživanje onog što se krije ispod površine i tajni. Na dan 6. marta ulazite u period koji će trajati tri meseca i tokom kojeg će biti naglašena strast i romantika. To vas može odvesti u strastvene avanture, što može doneti i puno nevolja. Budite oprezni!

Devica

Mart je vrlo intenzivan mesec za Device kada se radi o ljubavnom životu. Tokom marta kroz kuću parova Device prolazi Sunce (gde ostaje do 20. marta), Merkur (između 5. i 22. marta) i Venera (ulazi 12. marta). Moramo spomenuti i Neptun, smešten u toj kući na duže vreme. Ako uzmemo u obzir i pomračenje Sunca 8. marta. 2016. koje će se dogoditi u istoj kući, kući veza, možemo videti sliku dinamičnog i značajnog meseca, punog novih prilika i obnova. Iznenađenja se mogu pojaviti bilo kada, bilo gde. Mart ima veliki romantični potencijal, ali ne bez rizika. Za neke Device ovo može biti i period razilaženja!

PageBreak

Vaga

Sve do 12. marta 2016. godine Venera je u kući ljubavi i strasti Vage. Ovo je odličan period tokom koji bi trebalo maksimalno da iskoristite jer posle stvari neće biti tako sjajne. Venera 12. marta ulazi u nepovoljnu kuću tako da možete da očekujete brige i obaveze. Ovde se ljubav ne razvija slobodno i ljubavne veze Vaga automatski se povezuju s poslom i obavezama. Mars, vladar kuće veza Vage, ulazi u Strelca 6. marta i tu ostaje do kraja maja 2016. godine. U ovoj poziciji Mars ima problem: blizu Saturna je, koji isto tako, ima veze sa odgovornošću, blokadama i ograničenjima.

Škorpija

Sa Suncem, Merkurom, Venerom i Neptunom, uz pomračenje Sunca u kući ljubavi i strasti Škorpija, nije teško pretpostaviti koji će se glavni događaji odvijati tokom marta. Očekujte romansu i senzualnost, flertove, poglede i tako dalje. Imate priliku da upoznate novu ljubav. Zapravo, ako uzmemo u obzir pomračenje Sunca, možete svašta da očekujete! Pripazite, nemojte potrošiti previše na izlaske, osvajanje i zabavu. Ljubav i novac ne idu zajedno u ovom periodu. Ako ste u ozbiljnoj vezi i sigurni ste da je to ono što želite, izbegavajte upuštanje u ljubavne igrice sa strane! 

PROČITAJTE I... Vladavina Ribe: Šta nas čeka do 20. marta

Strelac

Prvih pet dana marta biće savršeni, opuštajući, sa puno komunikacije i dobre atmosfere. Nakon toga stvari će polako početi da se menjaju. Na dan 5. marta vladar kuće veza, Merkur, ulazi u znak Ribe gde se susreće sa Neptunom. Ova kombinacija je romantična, ali donosi rizik od iluzija, pogrešne procene, zbunjenosti i neizvesnosti. Komplikacije će više pogoditi nove veze. Stare veze će vešto zajedničkim snagama ovo izdržati i usmeriti svoje interese prema praktičnim stvarima. Na dan 6. marta strastveni Mars ulazi u znak Strelca. Budi se strastvena priroda Strelca i želja za osvajanjem, za preuzimanjem inicijative i za avanturama. Ovo se odnosi ne samo za mart, nego i za naredna dva meseca.

Jarac

U prvom delu marta (sve do 12. marta 2016.) racionalnost i praktičnost su u prvom planu, što ostavlja manje prostora za strast. Tokom ovog perioda skloni ste razmišljanju o sigurnosti i novcu. Može se raditi i o zajedničkom interesu vas i partnera, poput zarade i drugih materijalnih pitanja. I drugi deo meseca je sličan ali ostavlja ipak mesta i za ljubav. Romantiku će podstaći komunikacija i putovanja. Komunikacija, bilo u verbalnom ili pisanom obliku može poprimiti efekat afrodizijaka ili na neki način pokrenuti vaš ljubavni život. Isto tako, u drugom delu marta, pomračenje Sunca 23. marta, može doneti značajan događaj za dom i porodicu.

Vodolija

Venera, planeta ljubavi, ostaje u Vodoliji sve do 12. marta 2016. Uživajte u ovim čarobnim danima! Ljubav je u vazduhu, vaše umeće zavođenja je snažno i u ljubavnom životu ostvarujete harmoniju. Nije loš ni period od 12. do 20. marta. Tada je Venera smeštena u Ribama i udiše isti romantični vazduh kao i vladar kuće veza Vodolija, Sunce, isto tako smešteno u Ribama. Dodatno, uz uticaj na ljubav, ove dve planete pojačavaju i preokupaciju 2. solarne kuće: vrednosti i novac. Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani na materijalnu stranu života. To može značiti da sa partnerom delite materijalni interes. Na ljubavnu situaciju tokom marta uticaće komunikacija i putovanja.

Ribe

Mart je vaš mesec, vezano za sva polja, uključujući i polje ljubavi. Zračićete, primaćete toplinu, energiju i strast Sunca, koje je smešteno u Ribama sve do 20. marta. Dodatno, Merkur ulazi u vaš znak 5. marta. Merkur je vladar kuće parova Riba i biće u recepciji sa Jupiterom (koji je upravo u kući parova Riba), vladarem Riba. To je kombinacija između dve planete koje razmenjuju svoje energije, sa pozitivnim efektom na ljubav i/ili brak. I na kraju, 12. marta, kao sam šlag na kraju: Venera ulazi u znak Riba, planeta ljubavi i dobrog razumevanja. Uz ovakav razvoj situacije, mart je odličan mesec za Ribe što se ljubavi tiče! 

Izvor: Atma.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija