#LOVE: Ljubavni horoskop za februar 2016.

foto: Profimedia

Sa kim vas čekaju prijatni susreti i koji su vam srećni dani za ljubav pogledajte u sledećoj astro prognozi...

Ovan

Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Budite iskreni u izražavanju svojih osećanja. Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 10, 11, 12. i 15. Februar.

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom.

Bik

Početkom februara imaćete utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom i da otvoreno preispitate zajedničke planove. Nemojte zavaravati sebe da je moguće sve držati pod strogom kontrolom , opustite se. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i pažnju će vam privući osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. 

Vaši srećni dani za ljubavne susrete: 7, 9, 11. i 13. februar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi očekuju sa Ovnom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama. 

Izbegavajte konflikte sa Rakom, Lavom, Bikom, Devicom, Blizancima, Škorpijom i Jarcem.

Blizanci

U sjajnoj ste formi i stalo vam je da se predstavite u odličnom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Ako ste slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom. Vaši srećni dani za ljubavne susrete, 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. februar. Skladni ljubavni odnosi očekuju vas sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom, Strelcem, Jarcem i Ribama.  Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.

Rak

Ovog febraua bićete u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Imponuje vam saznanje da pobuđujete pažnju i ostavljate dobar utisak na okolinu. Ako ste slobodni, očekuju vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. februar. Prijatni susreti očekuju vas sa: Bikom, Rakom, Lavom i Devicom. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Vagom i Strelcem.

Lav

Imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve što je u skladu sa vašom prirodom. Čini vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pa su moguće svađe i promene raspoloženja. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje,ali impulsivna reakcija možu da vas navede na pogrešnu odluku. Ako ste  slobodni, u periodu od 11. februara, očekuju vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, sada ste više zainteresovane za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Vaši srećni dani za ljubavne susrete: 7, 8, 9, 12, 13. i 14. februar. Skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa Bikom, Rakom, Devicom, Škorpijom, Vagom, Jarcem i Ribama.  Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.

Devica

Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Prija vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju.Vaši srećni dani za ljubavne susrete,: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. februar. Skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Bikom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem i Vodolijom.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...