O njima smo već pisali. I to ne jedanput, već nekoliko puta oduševljeni njihovom originalnom idejom koju su mnogi parovi iskoristili za kopiranje ili bar neku sličnu priču.  

Ruski fotograf Murad Osmann osvojio nas je pre skoro dve godine jedinstvenim fotografijama na Instagram profilu, na kojima ga je njegova partnerka Natalia Zahkarova čvrsto držala za ruku prilikom njihovog proputovanja svetom.

Apsolutno sve lokacije koje su zajedno posetili (Egipat, Dubai, Maroko, Rim, Barselona...) par je dokumentovao na jedinstven, romantičan način, demonstrirajući koliko je njihova ljubav prema putovanjima velika, kao i koliko su nerazdvojni i zaljubljeni.

Kompletna serija fotografija je doživela vrhunac kada su milioni ljudi na društvenim mrežama počeli da prate svaki njihov korak.

Kako je njihov odnos postao javna stvar, ovaj je par odlučio da predstavi i svoje venčanje u Moskvi na ovaj, prepoznatljiv i tako ‘njihov’ način. Mlada Natalia tako je svog Murada ponovo primila za ruku, pre samog ulaska u opštinu, a on je sve fotografisao ‘iz prvog reda’…

Predivno!