Tv Shows

10 najboljih mini-serija ove decenije

U poslednje vreme, svedoci smo trenda da se na televiziju i online streaming platforme više na plasiraju samo filmovi i serije standardnog formata od trideset i šezdeset minuta sa punom sezonom, već i mini-serije u nešto drugačijem formatu. One imaju samo između četiri i osam epizoda u proseku i to im je dovoljno da ispričaju jednu završenu priču.

Royal Families

7 činjenica koje možda niste znali o španskoj kraljici Letiziji

Njeni stajlinzi tokom raznih zvaničnih događaja ne mogu da promaknu modnim medijima širom sveta i pored njene uloge kraljice Španije koju uspešno izvršava, a koju je dobila zhvaljujući braku sa Felipeom od Španije, Letizia je poznatija po svom zavidnom izgledu, ali ova divna žena je svakako više od klasične lepotice.

Izložbe

Otvaranje izlagačke sezone 2020 u Kulturnom centru Beogradu

Kulturni centar Beograda otvara izlagačku sezonu 2020 u utorak 14. januara u 13.00 časova u sva tri galerijska prostora.

Art intervju

Nikola Mihajlović KORI: Od umetnosti može da se živi u Srbiji, samo je pitanje koliko ste skromni

O Nikoli nećete naći pregršt informacija na internetu. Zapravo, sem njegovih oficijalnih stranica, Mihajlovićevo ime na Guglu izlazi samo u konotaciji sa takmičenjima na kojima je učestvovao, ili tek u nekolicini članaka na temu street art projekata.

Prodajna izložba

Posetite: Prodajnu izložbu mladih umetnika u BIGZu

U subotu 28. decembra, sa početkom od 20 časova, svečano će biti otvorena jednodnevna prodajna izložba - Novogodišnji art market, u privatnom studiju mladih akademskih slikara u zgradi BIGZa na šestom spratu. Ujedno, to će biti i prilika da se po prvi put zaviri u njihov radni prostor.

Retrospektiva Veličković

Omaž Vladimiru Veličkoviću: Vrisak tmine nad kolorom duše

Odlazak Vladimira Veličkovića i dalje odjekuje u svetu slikarstva, a pokušaj predočavanja njegovog značaja, težak je i surov zadatak srazmeran porukama na koje je neumorno podsećao.

Aukcija i izložba

Posetite: Srpska i jugoslovenska likovna scena 20. veka na predaukcijskoj izložbi ARTE galerije

ARTE galerija iz Beograda, postavila je jedanaestu predaukcijsku izložbu umetničkih slika, skulptura i utilitarnih dizajnerskih umetničkih predmeta.

Praznična dekoracija

Nestvarna: Ovo je po svoj prilici najlepše okićena jelka Evrope

Postoji dobar razlog zašto je ova lokacija nakon Ajfelove kulle, druga najposećenija u Parizu.

Fotke godine

Nestvarne: 10 najboljih fotografija iz čitavog sveta za 2019.

Pomislili biste da je u pitanju fotomontaža, ali to zaista nije slučaj.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 61 - 72