Izložbe

Posetite: Jedinstvena izložba "Curiosa" Emilije Radojičić

U galeriji Novembar na Vračaru otvorena je izložba ''Curiosa'' (radoznala), mlade beogradske umetnice Emilije Radojičić. Izložbu čine tkane slike i crteži, kao i totemska skulptura, instalacije na zidovima galerije, izuzetnog kolorita i apstraktnog sadržaja.

BAFTA

U iščekivanju večerašnjeg britanskog Oskara: Zavirite na dodelu BAFTA filmskih nagrada

Evkivalent holivudskoj dodeli Oskara, nagrada za najbolja filmska dostignuća u prethodnoj godini, koju dodeljuje britanska akademija za film, televiziju i umetnost, održaće se večeras u čuvenom londonskom Royal Albert Hall-u.

Novi singl

Poslušajte fenomenalan novi singl Ide Prester "Minuta"

Ida Prester je u oktobru prošle godine, singlom i spotom ''Šansa'' najavila svoj solo album, sa koga predstavlja drugi singl i hit - ''Minuta''. Posle premijernog izvođenja prošle nedelje na Zagrebačkom festivalu s orkestrom i horom, Ida Prester je snimila i spot za ovu pesmu, za koju je uradila i muziku i tekst.

Monice Belluci movies

10 najsenzualnijih uloga Monice Belluci

Toliko lepa da joj je lepota stajala na putu.

Marko Nastić

RETROSPEKTAKL 2020: Marko Nastić pravi revijalni skup domaće scene elektronske muzike

Nakon fantastičnih reakcija na prvu Retrospektakl žurku, Marko Nastić odlučuje da od ovog projekta napravi godišnji događaj.

Points Beyond

Katarina i Uroš "skoknuli" na Mars?

Fotografski par,Katarina Batuta Višekruna i Uroš Višekruna, poznati kao Hiishiifoto tim, putem u Jordan otpočeo je svoj dugo planirani projekat ‘’Points Beyond’’ (Tačke beskraja). Ovim projektom žele da istražuju specifične lokacije, i kojim bi kroz svoju kreativnu ideju i izvedbu prikazali mesta koja mogu da nas asocijraju na najudaljenije delove svemira, tamo gde ljudska noga nije kročila.

Tema meseca

Zagađenje vazduha: Koliko je danas drugačije nego prethodnih godina

Vazduh u Beogradu je danas - makar na prvi pogled - čistiji. Magla se podigla, a sunčevi zraci uspevaju da stignu do tla.

Movies 2020.

Pristižu polako u bioskope: 20 filmova koje morate da pogledate u 2020.

Neki od ovih naslova već se mogu naći i na torentima, ali mi ipak preferiramo bioskopski ugođaj, pogotovo kada su u pitanju naslovi od kojih je većina nominovana za najprestižnije filmske nagrade u godini.

Eco

Stručnjaci savetuju: Zašto ne bi trebalo da perete odeću u toploj vodi

Na samom startu nove decenije startuju i neki novi rezultati istraživanja.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 49 - 60