Izložba

Galerija Blatobran predstavlja izložbu Sare Nikoliš u okviru programa ''Prozor u budućnost''

Izložbe mlade umetinice Sare Nikoliš, biće predstavljena u utorak, 25. februara u 18.00 časova u galeriji 'Blatobran', Gospodar Jevremova 38.

Seks i moda

Zašto seks nikada ne izlazi iz mode?

U doba buđenja feminističke svesti moda nam je ponovo postavila večito pitanje: Šta bolje stoji, struk ili stav? Golo rame ili ideja? Da li se bolje prodaje pamet ili seks? Maja Bunčić potražila je rešenje ove fashion jednačine

Kontakt

KONTAKT 2020: Paraf, Obojeni Program, Artan Lili

U beogradskom klubu Drugstore, u subotu, 21. marta 2020. u 22:00, nastupiće upravo pioniri talasa koji je promenio tok muzičkog stvaralaštva na našim prostorima: riječki bend PARAF novosadski OBOJENI PROGRAM, grupa ARTAN LILI - predstavnici mlađe generacije na čije je stvaralaštvo Novi talas izuzetno uticao

Šopingholija

ELLE Insajder: Da li zaista sve žene vole šoping?

Da li je ritualna kupovina sa prijateljicom frustrirajuće iskustvo ili odlična terapija koja vodi na najbolju kafu, otkriva Maja Bunčić.

Berlinale

Film iz domaće produkcije otvara takmičarski program "Susreti" na 70. Berlinalu

MALMKROG - novi film Kristija Pujua, realizovan uz podršku Filmskog centra Srbije i u koprodukciji Milana Stojanovića iz Sense Produkcije i Ivice Vidanovića iz Cinnamon Filma, otvara takmičarski program Susreti (Encounters) ovogodišnjeg 70. Berlinala.

Nick Cave

NICK CAVE RASPRODAO PREMIJUM ULAZNICE

Nakon što je pre desetak dana na svom blogu “The Red Hand Files” odgovorio na pitanje frontmenu srpskog cover benda, interesovanje za konert Nick Cave and The Bad Seeds se udvostručilo, tako da je za samo nekoliko dana rasprodata premijum kategorija ulaznica za njihov predstojeći nastup 4. juna u Štark Areni.

Retrospektakl

Ulaznice za Retrospektakl po SUPER-PROMOTIVNOJ ceni!

Ako ste bili na prethodnoj žurci, onda znate da ovogodišnje izdanje RETROSPEKTAKLA nikako ne biste smeli da propustite!

LP DUO

LP DUO - koncertna promocija albuma ''Duality''

LP Duo, jedan od najznačajnijih klavirskih dua na našim prostorima, nastupiće u petak 6. marta u 20:00 u Narodnom pozorištu u Beogradu, na sceni Raša Plaović, gde će koncertno promovisati album „Duality“, u izdanju Universal Music.

Izložbe

ELLE preporuka: Izložba "Beskrajnost dolina" Une Novosel

Beogradska umetnica, Una Novosel, otvoriće samostalnu izložbu slika u galeriji ULUS, u subotu, 8. februara 2020 u 19 časova. U pitanju je serija slika koje je umetnica radila na papiru i platnu u svojoj već prepoznatljivoj apstraktnoj estetici.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48