NIck Cave

Charm Music i galerija O3ONE vam predstavljaju foto konkurs "From Belgrade with Love to Nick Cave"

Inspirisani svetskom izložbom Nika Kejva u Kopenhagenu, ali i predstojećim koncertom Nick Cave and The Bad Seeds 4. juna u Štark Areni, koncertna agencija Charm Music i galerija O3ONE otvorili su konkurs za sve fotografe koji su zabeležili koncerte Nika Kejva u Srbiji od 1990. godine do danas.

Kontakt

LETU ŠTUKE NA KONTAKTU 2020

Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena istaknutim autorom Dinom Šaranom imaće svoj premijerni nastup u SubBeernom centru na četvrtom Kontaku, u subotu, 21. marta u 21:00. Premijerni u smislu da su Letu Štuke u poslednjih nekoliko godina osvajale različite koncertne prostore, ali ne i Cetinjsku ulicu, poznatiju kao Music'n'Art Distict.

LP DUO

KARTE ZA NASTUP LP DUA U PRODAJI

Promocija albuma „Duality“ u Narodnom pozorištu

Neozbiljni pesimisti

Neozbiljni pesimisti besplatno pametuju u Tranzitu u Beogradu

Antiglobal etno pankeri Neozbiljni pesimisti aktuelni album "Pametovanje iz provincije" promovisaće u Beogradu specijalnim klupskim koncertom 6. marta (23:00) u Tranzit Baru (Braće Krsmanović 8), uz slobodan ulaz za fanove!!!

Joshua Redman

Čuveni saksofonista Joshua Redman nastupa u okviru Musicology Barcaffe Sessions serijala

Jedan od najpriznatijih i najharizmatičnijih džez saksofonista srednje generacije, Joshua Redman, održaće dva koncerta u klubu Bitefartcafe, 19. i 20. marta, u okviru koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions.

Executive coaching

Biznis coaching nije čarobni štapić Akademija za executive coaching iz Velike Britanije otvorena i u Beogradu

Na koji način se kompanije u Srbiji bore sa sve dinamičnijim i zahtevnijim potrošačima sa jedne strane i sa sve većim promenama unutar organizacija sa druge strane?

Izložba

Posetite izložbu Miloša Todorovića u galeriji Drina

U Galeriji Drina, u subotu 22. februara 2020. godine, otvorena je izložba „Apocalypse Insight“ na kojoj je Miloš Todorović izložio svoju najnoviju seriju slika. Kustos izložbe Nataša Radojević ističe da je ovo prva izložba Miloša Todorovića u Beogradu nakon 27 godina otkako je, na poziv akademika Vladimira Veličkovića, otišao u Pariz kako bi se školovao na École nationale supérieure des Beaux-Arts na kojoj je 1999. godine i magistrirao slikarstvo.

Najava broja

ELLE mart: Šta vas sve očekuje u novom broju našeg časopisa?

Zavirite u aktuelno izdanje našeh novog broja koji je u prodaji od 21. februara do 20. marta.

Stilske lekcije

Može li se stil naučiti?

Stilisti su postali zvezde rame uz rame sa modnim dizajnerima, pa se Maja Bunčić pita postoji li matematika dobrog ukusa, prenosi li se genima, s kolena na koleno, ili se jednostavno kupuje poput para dobrih farmerica.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 25 - 36