Movie Quarantine

ELLE filmski karantin SREDOM: 3 najbolje uloge Julie Roberts i Jennifer Lopez

Verovali ili ne, najbolji film Julie Roberts, baš kao i Jennifer Lopez - nije romantična komedija!

Kome da se obratite ako ste tokom vanredne situacije dobili otkaz

Biće kažnjeni i oni poslodavci koji su zaposlene poslali na neplaćeno odusustvo bez njihove saglasnosti

Movie Quarantine

Elle filmski vikend karantin: 20 najboljih filmova za podizanje raspoloženja (2. deo)

Počevši od prethodnog vikenda, pa svakog narednog, možete da računate na redakciju Elle magazina koja će za vas da probere opus najkvalitetnijih i najzanimljivijih filmskih naslova u različitim kategorijama, za sada to su filmovi koji bez sumnje podižu raspoloženje.

Novak Đoković, Blake Liveli i Ryan Reynolds: Ko je sve još donirao novac za borbu protiv korona virusa?

Među prvima to je bio čuveni modni dvojac Domenico i Dolce Gabbana, oni su još u februaru doniralu Univerzitetu Humanitas, koji proučava reakcije imunog sistema na koronavirus.D&G donirali su svotu od pet miliona dolara!

Muzejski buket

Umetnost će spasiti svet: Najlepši gest u doba pandemije koji smo videli do sada

Zatvorene su škole, firme, restorani - mesta koja su bila obavezan deo naše svakodnevice, ali i ona druga koja smo vrlo rado posećivali, a to su kulturne institucije poput pozorišta, muzeja, galerija - da li ste se zapitali kako će ovo ustanove preživeti sada, te kako će se u ovom rasulu snaći umetnici koji su njihov neizostavan deo?

Elle preporuka: 5 domaćih klasika koje treba da pogledate na KlasikTV-u

Od 24. marta, pa sve do vikenda 4. i 5. aprila, KlasikTV predstaviće vam kultna ostvarenja jugoslovenske, ali i nešto novije domaće kinematografije.

Celebrity covid19

Princ od Monaka, zvezde serije Game of Thrones: 7 poznatih za koje niste znali da boluju od korona virusa

Svet je potresla vest kada je pre još 12. marta Tom Hanks podelio na svom Instagram nalogu da on i njegova supruga Rita Willson boluju od virusa covid19. Ipak, oni nikako nisu jedine poznate ličnosti koje su se suočile i još uvek se bore sa opasnim virusom.

Movie time

Elle filmski vikend karantin: 20 najboljih filmova za podizanje raspoloženja (1. deo)

Od ovog vikenda, pa svakog narednog, možete da računate na redakciju Elle magazina koja će za vas da probere opus najkvalitetnijih i najzanimljivijih filmskih naslova u različitim kategorijama, za sada to su filmovi koji bez sumnje podižu raspoloženje.

Books

5 knjiga o samoći koje preporučujemo za vreme samoizolacije

Usled novonastale situacije primoreni smo da provedemo više vremena nego inače u naša četiri zida, a idealan način da brže prođe vreme jesu knjige koje ćete pročitati u jednom dahu, ali ne bilo kakve knjige, već one koja vam moge pomoći da osećaj usamljenosti počnete da posmatrate na potpuno drugačiji i mnogo pozitivniji način.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 13 - 24