Tv shows

Da li je “Euforija” najbolja serija leta 2019?

Dobra dva meseca o ovoj seriji bruji se na sve strane.

Izložbe

Posetite izložbu "Empatija"

Povodom Međunarodnog dana nestalih, Međunarodni komitet Crvenog krsta (MKCK), Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu i Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci u saradnji sa Koordinacijom srpskih udruženja porodica nestalih, ubijenih i poginulih lica sa prostora bivše Jugoslavije, organizuju izložbu video radova studentata na temu nestalih lica pod nazivom ‘’Empatija’’.

Noć muzike

Večeras: Veličanstvena klasika ispuniće nebo nad Beogradom

U Noći muzike, u petak, 30. avgusta, na Ušću će se održati dva koncerta pod otvorenim nebom glavnog grada koja će publici dočarati klasičnu muziku u dva različita, a opet veličanstvena oblika – simfonijsko i horsko izvođenje najpoznatijih klasičnih dela, kao i neobičan spoj hevi metala i klasike u izvođenju gudačkog kvarteta.

Tampon zona

Kada voditeljki pišu "šta bi joj sve radili" (VIDEO)

Hana Adrović vodi emisiju "Nešto drugačije", i svakodnevno prima stotine komentara, od poziva na silovanje do nepristojnih ponuda. Da li je Internet bezbedno mesto za žene?

Fashion Movies

Top 5 modnih dokumentaraca na listi svakog fashion zaluđenika

Ova modno-filmska lektira obavezno je štivo!

Celebrity Book Club

3 knjige koje nam poznate ličnosti preporučuju da pročitamo ovog leta

Njima verujemo.

Tampon Zona

TAMPON ZONA: Žene u borbi protiv klimatskih promena

U novoj epizodi podkasta "Tampon zona" pričali smo sa Milenom Zindović, arhitektkinjom o načinu različitim i bitnim rešenjima za izazove klimatskih promena koje donose žene, zahvaljujući znanju i iskustavu koje imaju.

Art

Galerija BLATOBRAN predstavlja jedinstvenu izložbu ‘’Tanjir’’

Grupa umetnika okupljenih oko umetničkog udruženja i galerije Blatobran, koje je svojevrsno mesto za promociju umetnosti, ovog avgusta započinje seriju tematskih izložbi. Prva u nizu, biće izložba autorskih, ručno izrađenih upotrebnihi dekorativnih tanjira.

Art

Posetite fantastičnu izložbu fotografija "Ja majmun"

Aleksandar Jovković predstavlja vam portrete majmuna iz Svete šume majmuna, Bali, Indonezija.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120