Briljirala: Kraljica Rania još jednom dokazala zašto je neprikosnovena kraljica stila!

Kate Middleton i Meghan Markle, teško mogu da joj pariraju, na njenom nivou visoke elgenacije koja je uvek u korak sa poslednjim trendovima, ali opet ne preterano (jer je neophodno ispoštovati tradiciju zemlje), Raniji može da parira samo Letizia od Španije, koju je ovog puta nadmašila.

Zašto je neon zelena haljina Melanie Trump digla Ameriku na noge?

Posledje modno izdanje prve dame Amerike u potpunosti je zasenilo govor Donalda TRumpa.

Ona već diktira jesnje trendove: Irina Shayk u vodećoj pre-fall kombinaciji

Poznata manekenka tokom panedmije mahom boravi u Njujroku u kome poseduje stan, te ju je najčešće moguće videti u šetnji menhetnom sa ćerkicom ili sa prijateljima - kao što je bio slučaj i ovog puta.

Čak i ako ste ćerka Cindy Crawford ova boja kose može loše da vam stoji

Kaia Gerber svoje ime u svetu mode opravdala je (sada već možemo reći ) davnih dana. I svoje i majčino ime. Njene su bile sve najveće naslovnice, njene su bile sve revije vodećih dizajnera današnjice, kao i sve kampanje popularnih brendova i u njima se sjajno snašla. Za to je odveć bio zaslužan i njen prirodan izgled, koji je odlučila da promeni.

Neprepoznatljiva: Poslednja fotografija Madonne pomalo je šokantna, ali ona ne mari za to

Legendarna pevačica proslavila je u nedelju 16. avgusta, svoj 62 rođendan. U to ime na Instagram nalogu objavila je fotografiju na kojoj se naravno nalazi ona, a njeno "nezadovoljno" lice u prvom je planu.

Ona nema nameru da stane: Najnovija fotografija Halle Barry koja je zapalila Instagram!

Poznata glumica pre par dana proslavila je svoj 54 rođendan i u to ime na svoj Instagram nalog postavila fotografiju koja nas je malo je reći razoružala, ali moramo reći i da nas je inspirisala, jer njoj to zaista tako lako polazi za rukom.

Apsolutno zanosna: Alessandra Ambrosio u novoj kampanji za kupaće kostime podseća nas zašto je bikini i dalje naš favorit!

Zanosna Brazilka sa pravom nosi epitet supermodela. Ona ima 39, iza sebe 17 godina dugu karijeru jednog od vodećih Victoria's Secret anđela, a njena aktuelna letnja kampanja za kupaće kostime, jednom je rečju eksplozivna! Ona je i dalje supermodel vredan divljenja, jedna od onih zanosnih žena zbog kojih smesta poželimo da kupimo novi bikini (i da) bacimo se na vežbanje.

Fotografije iza scene: Ćerka Monice Belluci i Vincenta Cassela u novoj D&G kampanji

15-godišnja Deva Cassel pojavljuje se kao vodeći model u novoj kampanji čuvenog italijanskog brenda Dolce & Gabbana. Deva izgleda zanosno, kako na samom setu snimanja, na kome su viđeni i njeni otac i majka, Vincent i Monica, tako i van snimanja, s obzirom da su je paparaci pratili u stopu.

Jennifer Lopez u belom jednodelnom kupaćem koji sada svi žele!

Sigurni smo da je sada i vama sasvim jasno, jednodelni kupaći kostim više nije poželjan trend, vrć je potpuno must have!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 49 - 60

Magazin