DEV9T

Konačno počinje festival o kome svi pričaju: DEV9T !

Peto izdanje umetničkog događaja DEV9T počinje u petak, 14. juna i trajaće do 22. juna, na prostoru Stare Ciglane u Beogradu. U devet dana festivala posetioci će moći da slušaju koncerte, gledaju predstave i učestvuju u kreativnim radionicama, a kompletan program je ove godine objedinjen u temu Alhemija.

Elle preporuka

"Ljubav i moda" za početak novog ciklusa u Kinoteci

Projekat digitalne restauracije srpske filmske baštine "VIP Kinoteka" počinje filmom „Ljubav i moda“ (1960) Ljubomira Radičevića, čija će nova kopija premijerno biti prkazana 20. juna.

Najava koncerta

Gde sve ovog leta možete da slušate Lenu Kovačević

Nakon mnogobrojnih nastupa u Srbiji, regionu i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova CAFE i DUBINE koji je objavljen početkom februara, Lena Kovačević će održati niz koncerata tokom leta:

Movie Time

3 najbolja "feel-good" filma za ovaj vikend

Podizanje raspoloženja, samopouzdanja, preko potrebna inspiracija? Dobar film u tome možete pomoći očas posla!

Koncert

Miloš Branisavljević Quartet u Domu Omladine

Miloš Branisavljević Quartet je prvi džez sastav u Srbiji sa vibrafonom kao vodećim instrumentom. Muzika Miloševog kvarteta predstavlja eklektičan fjužn tradicionalne muzike Balkana i džeza predstavljen kroz vizuru ovog zanimljivog instrumenta.

Elle preporuka

Dokumentarac o PJ Harvie otvara ovogodišnji Dok'n'Ritam

Četvrti festival muzičkog dokumentarnog filma Dok'n'Ritam (D’n’R’) biće održan na Dorćol Platzu, u Domu omladine Beograda i Domu kulture Studentski grad od 13. do 16. juna.

Izložbe

3 junske izložbe koje treba da posetite ovog meseca u Kulturnom centru Beograda

U galerijska prostoru Kulturnog centra Beograd biće predstavljene sledeće izlobe: Betina fotografija godine 2019, SUNNY SIDE Lane Stojićević i interaktivna izložba video-igara Games and Politics.

Tv Show

Zašto svi pričaju o seriji Chernobyl

Prva serija koja je nakon Game of Thrones-a podigla ovoliku prašinu i ujedno popunila rupu koja je (kakav god bio kraj) ipak ostala nakon HBO-ove epske drame. Zašto?

Najbolji muzeji sveta

Čak četiri predstavnika Londona: Objavljena konačna lista 10 najposećenijih muzeja sveta

Nije teško pogoditi ko je na prvom mestu, kao i da je tome doprineo najmoćniji par showbiza.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 61 - 72

Magazin