Najava koncerta

ANA STANIĆ koncert sa simfonijskim orkestrom

Neprolazna ikona devedesetih i dvehiljaditih, kantautorka, skoro jedina preostala pevačica pravog neiskvarenog popa kod nas , na čijim su pesmama Grad, Molila sam anđele, Sama, Točkovi, 20,30 godina i Nostalgija čitave generacije odrastale, ovoga puta pravi intiman, a muzički grandiozan koncert, na kojem će izvesti svoje hitove uz pratnju simfonijskog orkestra Stanislav Binički, u ušuškanoj atmosferi manjeg prostora, kakva je sala CZK Vlada Divljan.  Uz  orkestar,  specijalne muzičke goste iznenađenja i prateći rok bend,  Ana će se sa publikom vratiti u neka lepa vremena i podeliti magičnu emociju nastalu spajanjem  popa i roka sa klasikom.

Izložbe

Prvi put u Beogradu: Konceptualna slika Marine Abramović “Oblak”

U galeriji ARTE u okviru izložbe VELIKIH FORMATA na kojoj će posetioci imati priliku da vide radove Vladimira Veličkovića, Dušana Džamonje, Radomir Damnjanovića Damnjana, Mrđana Bajić, biće izložena i slika Marine Abramović..

Filmske nagrade

Koje će se dve glumice takmičiti za Oskara ove godine?

Nakon premijera na filmskom festivalu u Torontu, favoritkinje za Oskara su i više nego jasne.

Izložbe

ELLE Preporuka: Izložba VELIKIH FORMATA u ARTE galeriji

Posebnost izložbe je činjenica da postavku čine veliki formati izuzetnih stvaralaca, dela koja su inspirativna, koja su azbuka savremene srpske umetnosti. Objediniti, povezati u celinu i jednako apostrofirati značaj svakog pojedinca bio je poseban užitak i izazov. Kako je delovanje ARTE galerije najuže povezano sa kolekcionarstvom, izložba velikih formata predstavlja prikaz marljivog prikupljanja i brižljivog selektovanja kolekcionarskih primeraka od posebnog značaja.

Tampon zona

Tampon zona: Lezbejke i njihova prava danas u Srbiji

Labris je organizacija koja se 24 godine u Srbiji bavi zaštitom prava lezbejki. Kao pripadnice LGBT zajednice, lezbejke u Srbiji su višestruko diskriminisane, a ova organizacija svakodnevno pokušava da na ove probleme ukaže.

Izložbe

ELLE Preporuka: Izložba FIVE YEARS u galeriji Laufer

Izložba FIVE YEARS zaokružuje petogodišnji rad galerije Laufer (Krunska 42). Na izložbi će biti predstavljeni umetnici: Boogie, Vesna Pavlović, Dragan Bibin, Boris Lukić i Mihael Milunović. Izložba će biti otvorena u četvrtak 19. septembra u 18 sati.

Priča o Arlemm-u

Nešto sasvim drugačije: Festival koji ćete poželeti da posetite sledeće godine

Sa dolaskom septembra, ne opraštamo se samo od vrelog leta, dokolice i chill uživanja na rekama, već i od festivala koji se mahom dešavaju u udarnim letnjim mesecima. Exit, Lovefest, Arsenal, Beer Fest i sve popularniji somborski Terminal sigurni smo da će i sledeće godine privući veliki broj ljudi koji žive za tu divlju i ludu „injekciju“ energije koja prati sve navedene manifestacije.

Sledeći je Oskar?

Pobednik venecijanskog filmskog festivala verovatno je i dobitnik Oskara

Piše se da niko nije bio iznenađen ovom pobedom, a svako ko je video trejler za film poslednjih dana, ubeđen je kako je ovo ostvarenje godine, ali i Phoenixova uloga života!

Tampon zona

TAMPON ZONA: O modi, ali ozbiljno sa Dunjom i Marijom

Da li ste znali da je "moda" jedan od najvećih zagađivača naše planete? Poslušajte u novoj epizodi MONDO podkasta kako je do toga došlo i na koji način možete "pametnije kupovati odeću".

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 13 - 24

Magazin