Pogledati pre 30te: 9 motivišućih filmova koji mogu da vam promene životnu percepciju

Da li vam se dogodilo da u nekom potpuno apatičnom trenutku svog života, pogledate iznenađujuće dobar film koji vam je ne samo podigao raspoloženje, već zbog koga ste dobili i instant motivaciju? Nama definitivno jeste. Razlog zbog koga smo odlučili da ovu temu istražimo malo podrobnije.

Šarmantni Mikelanđelov rival: 5 zanimljivosti iz života čuvenog Rafaela Santija

Kada govorimo o velikim umetnicima italijanske renesanse, nemoguće je da ne pomenemo Rafaela Santija.

7 filmova u kojima se izbor glavnog glumca nije svideo fanovima

Nije uvek lako izabrati pravog glumca ili glumicu za određenu ulogu, ali tek po izlasku filma mogu se svoditi računi o kvalitetu same glumačke kreacije. Uprkos tome, mnogo puta se desilo da se sam izbor glumca ne sviđa fanovima toliko da masovno izražavaju nezadovoljstvo na internetu i čak šalju neprijatne i preteće poruke glumcima.

5 filmova uz koje ćete se isplakati

Živimo u stresnim vremenima. Zbog pandemije korona virusa, ali i drugih problema, svi smo na ivici i ponekad nam ne treba mnogo da se iznerviramo, a posle toga i briznemo u plač.

ELLE preporuka izložba "Umetnost pod pritiskom"

U četvrtak, 09. jula u Kulturnom centru Magacin: MKM biće otvorena izložba mladih umetnika pod nazivom Hard Pressed. Izožba će biti otvorena do 16. jula, svakog dana od 10 do 17h.

Motivacioni bestseleri širom sveta: Najbolje knjige u godini iza nas

Nabavite jednu od njih i promenićete pogled na život

Predstavljamo vam filmski program 7. Bašta Festa

Festival je fokusiran na filmove s autentičnim glumačkim ostvarenjima, a karakterističan je po tome što se sve programske celine odvijaju na otvorenom i besplatne su.

11 filmova u četiri selekcije na Trećem somborskom filmskom festivalu!

Treći Somborski filmski festival biće održan od 10. do 13. jula 2020. godine, u organizaciji Kulturnog centra “Laza Kostić”.

Suzana Sumrah predstavlja spot za pesmu “Toxique fantasme“

Multitalentovana muzičarka Suzana Sumrah izbacila je spot za “Toxique fantasme“ - prvu numeru sa samostalnog albuma prvenca “Bird Bourgeois“. Numera je drugačija, jer je Suzana peva na francuskom jeziku.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12