Izbor glumice za najnoviju Kleopatru izazvao je ogromne reakcije

Niko neće nadmašiti legendarnu Elizabeth Taylor, ali niko ne kaže da ne treba pokušati. Možda se ovoga puta iznenadimo..

Marija Ratković: U čemu leži moć ženske snage?

Moć ima mnoga lica, jedno je žensko.

Elle cast Behind the paper: Branko Kisić otkriva zašto je francuska kuhinja najbolja, a Jamie Oliver uvek ispred Gordona Ramsaya

Glavni kuvar kultnog beogradskog restorana "Klub Književnika" otkriva web urednici Maji Bunčić zašto je fama oko francuske kuhinje zapravo realna, zašto uvek bira Jamie Olivera u odnosu na Gordona Ramseya, ali i zašto je izabrao da ostane u Srbiji, iako je imao priliku da radi u inostranstvu. U Klub Književnika uveo je razne novine i objasnio nam ideju svog koncepta, ali i otkrio definiciju dobrog ugostiteljstva: "Kada izađete iz restorana da li se osećate kao da su vas pokrali, da je to što ste platili vredno toga ili da su mogli da vam naplate i 15 posto više? Poenta je u ovom poslednjem."

DJ Mimi Đo: Šta je stvarno bitno (VIDEO)

U novoj epizodi Elle serijala pitali smo Mimi Djo koji joj je omiljeni klub na Mikonosu, šta misli o devojkama koje menjaju lični opis na Instagramu i bez koje numere ne može da zamisli noćni provod. Šta mislite, da li više voli štikle ili patike? Dobrodošli u TellElle!

Elle preporuka: Posetite oktobarske izložbe u Kulturnom centru Beograda

Radovi Hrvoja Slovenca, Uroša Đurića i Siniše Radulovića

Mi smo navučeni: 5 novih serija koje su savršena zamena za vikend izlaske

Kada su u naslovnim ulogama Hugh Grant i Nicole Kidman, spremni smo da ne izađemo iz kuće, iako nismo ni pročitali sinopsis serije.

ELLE Preporuka: Izložba Dunje Ožegović u U10

Uvek je potrebno izreći reči - to je klizav i tanak temelj koji prolazi, kreće se i urušava. U neprestanoj suptilnosti detalja i situacija pojam slobode govora je oklopno silovit i prkosan, u neprestanoj kontradikciji u bežanju od odnosa samoće i usamljenosti..

Influenser Petar Spasojević otkriva: Zašto stil može da se nauči, a digitalna moda je samo trend

Petar Spasojević, poznatiji kao Petar Milano gost je našeg novog formata TellElle. Sa Petrom, mens-wear influenserom koji živi na relaciji Milano - Beograd, ćaskamo naravno o trendovima, kao i promenama u svetu mode, ali o tome može li se stil naučiti, te šta bi to Beograđani mogli da usvoje od stanovnika Milana.

Mirage: Video performans sa harfom i elektronikom

Novi projekat dueta Milane Zarić i Richard Barrett-a "Mirage", ostvaren je u saradnji sa beogradskim medijskim umetnikom Izvanrednim Bobom, snimljen je u prostoru Muzeja Šabačkih Jevreja u septembru 2020. Ovaj projekat je deo koncertne sezone Ansambla Studio 6, koji je finansijski podržan od Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12