Novak Đoković, Blake Liveli i Ryan Reynolds: Ko je sve još donirao novac za borbu protiv korona virusa?

Među prvima to je bio čuveni modni dvojac Domenico i Dolce Gabbana, oni su još u februaru doniralu Univerzitetu Humanitas, koji proučava reakcije imunog sistema na koronavirus.D&G donirali su svotu od pet miliona dolara!

Muzejski buket

Umetnost će spasiti svet: Najlepši gest u doba pandemije koji smo videli do sada

Zatvorene su škole, firme, restorani - mesta koja su bila obavezan deo naše svakodnevice, ali i ona druga koja smo vrlo rado posećivali, a to su kulturne institucije poput pozorišta, muzeja, galerija - da li ste se zapitali kako će ovo ustanove preživeti sada, te kako će se u ovom rasulu snaći umetnici koji su njihov neizostavan deo?

Elle preporuka: 5 domaćih klasika koje treba da pogledate na KlasikTV-u

Od 24. marta, pa sve do vikenda 4. i 5. aprila, KlasikTV predstaviće vam kultna ostvarenja jugoslovenske, ali i nešto novije domaće kinematografije.

Celebrity covid19

Princ od Monaka, zvezde serije Game of Thrones: 7 poznatih za koje niste znali da boluju od korona virusa

Svet je potresla vest kada je pre još 12. marta Tom Hanks podelio na svom Instagram nalogu da on i njegova supruga Rita Willson boluju od virusa covid19. Ipak, oni nikako nisu jedine poznate ličnosti koje su se suočile i još uvek se bore sa opasnim virusom.

Movie time

Elle filmski vikend karantin: 20 najboljih filmova za podizanje raspoloženja (1. deo)

Od ovog vikenda, pa svakog narednog, možete da računate na redakciju Elle magazina koja će za vas da probere opus najkvalitetnijih i najzanimljivijih filmskih naslova u različitim kategorijama, za sada to su filmovi koji bez sumnje podižu raspoloženje.

Books

5 knjiga o samoći koje preporučujemo za vreme samoizolacije

Usled novonastale situacije primoreni smo da provedemo više vremena nego inače u naša četiri zida, a idealan način da brže prođe vreme jesu knjige koje ćete pročitati u jednom dahu, ali ne bilo kakve knjige, već one koja vam moge pomoći da osećaj usamljenosti počnete da posmatrate na potpuno drugačiji i mnogo pozitivniji način.

Paris Opera online

Prilika koju ne smete da propustite: Uživajte u besplatnom prenosu čuvene pariske opere!

Sibriski berberin, Karmen, kompletne simfonije Čajkovskog... Ako ste mislili da ne postoji šansa da ćete ikada sebi moći da prištite jedno ekskluzivno veče u veličanstvenoj građevini iz 1861. Operi Garnier - koju je Napoleon lično tražio da se izgradi za njega, ne bi li uživao u svojim omiljenim operskim izvođenjima - imamo tu svečanu priliku i čast da demantujemo ovu vašu misao.

Top 5 books

Još jedan razlog: 5 knjiga koje morate da pročitate ako niste do sada

Uopšte nemamo nameru da budemo malodušni dok je na snazi aktuelan kućni karantin. Štaviše, imamo poprilično dobar plan za razbribrigu. Jedan od tih planova uključuje sve one knjige koje nikada nismo pročitali, a nameravali smo.

Kontakt 2020

KONTAKT 2020: Električni Orgazam okuplja sve generacije muzičara na koncertu povodom 40 godina benda

Četvrti Kontakt, koji će se održati od 18. do 21.marta 2020. kako je ranije najavljeno, biće u znaku ,,40 godina Orgazma", godišnjice najdugovečnijeg beogradskog novotalasnog benda. Električni orgazam je za tu jedinstvenu priliku odlučio da okupi brojne kolege i muzičare, koji su ih pratili tokom decenija.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12