Od 23. aprila do 25. maja, svaka ekipa od pet ljudi koji budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis. I to nije sve: uz jednu besplatnu ulaznicu u okviru paketa, svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima!

Okupite pet najluđih članova društva i šesti ide besplatno! Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara. Svi učesnici akcije koji se na vreme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival. Registracija će se vršiti od 1. do 7. juna putem linka www.gigstix.com/qotsa.

Ulaznice mogu da se kupe online, putem sajta www.gigstix.com, a fizička prodaja ulaznica počeće od ponedeljka, 28. aprila. Sve informacije o fizičkim prodajnim mestima biće dostupne na sajtu: http://www.exitfest.org.

Sada je prilika da iskusite nezaboravno leto! Pet drugara, ROCK@EXIT festival, četiri nezaboravna dana na Petrovaradinskoj tvrđavi i još tri dana na plaži Jaz u Budvi, ukoliko se odvažite da krenete na uzbudljivu EXIT avanturu!

Najbolji provod vašeg života može da počne!

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.