U Mikser Hausu, ove nedelje od 12 do 20 časova biće održan Mikser Design Market – Valentine Edition, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno pripremljenih za predstojeći Dan zaljubljenih.

U sklopu pratećeg programa biće prikazane projekcije kratkih filmova o dizajnu, a održaće se i modna radionica za odrasle visoke škole za modu i umetnost Mod’Art International. Specijalni gost dizajnerskog dvojca Braća Burazeri, autora beogradskog brenda DechkoTzar, biće Dušan Kojić – Koja, frontmen kultnog benda Disciplin A Kitchme.

Najmlađi posetioci Mikser Design Marketa moći će da razmenjuju poruke ljubavi  temperama i uče kako se crta na platnu u okviru radionice  „Koga voliš ti?“, koja počinje u 12 časova. Radionica namenjena deci uzrasta 7-14 godina. Učešće na radionici je 250 dinara. Prijavljivanje se vrši putem imejla: radionice@mikser.rs.

Za sve one koji žele da se oprobaju u modnom dizajnu, visoka škola Mod'Art International iz Beograda je pripremila radionicu ReModArtiraj se koja će posetioce naučiti kako da vrate život staroj garderobi. Potrebno je da svi koji su zainteresovani za učešće u radionici sa sobom ponesu odevni predmet ili deo aksesoara koji želite da oplemene, a dizajneri će im pokazati kako da svoje kreativne zamisli sprovedu u delo.  Radionica je besplatna i traje od 13 do 16 časova.

Poštovaoci beogradskog novog talasa će moći da uz kupljenu majicu Samo Disciplina!, čiji dizaj potpisuju Braća Burazeri u okviru svog prepoznatljivog brenda DechkoTzar, dobiju i novi CD sastava Disciplin A Kitchme, a od 17 do 19 časova diskove će potpisivati frontmen benda Dušan Kojić – Koja.

Mikser Design Market je prava destinacija za sve one koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće ili da osveže enterijer svog doma neobičnim komadom nameštaja, kao i za one koji žele da kupe zanimljiv i originalan poklon za praznik ljubavi. Na manifestaciji će se ove nedelje predstaviti gotovo 50 dizajnera, kreativnih preduzetnika, zanatlija i proizvođača.

Ulaz na Mikser Design Market je besplatan za posetioce.