Novogodišnji "Mikser Design Food" market, tradicionalna Mikserova manifestacija koja spaja dizajn, hranu i inovativne tendencije u gastronomiji, održaće se u nedelju, 22. decembra u prostoru Mikser House-a.

Ovaj događaj će okupiti više od 50 učesnika – malih i velikih proizvođača delikatesa i poslastica, sireva, vina, organske hrane i proizvođača kuhinjske opreme i posuđa. Prateći program će obeležiti humanitarna aukcija torti, a sva sredstva prikupljena ovom akcijom namanjena su deci bez roditeljskog staranja iz ustanove "Jovan Jovanović Zmaj“.

U dobrotvornoj novogodišnjoj aukciji torti, koja će se odvijati 22. decembra u 13 časova, u okviru „Mikser Design Food“ marketa, moćiće da učestvuju svi zainteresovani, kako građani tako i kompanije. Svi koji žele da učestvuju u aukciji mogu se prijaviti putem e-mail-a office@mikser.rs ili na broj telefona 062/8040136. Torte su donirali između ostalih hoteli Moskva i Square Nine, ali i restorani Dijagonala 2.0, Communale, i mnogi drugi.

Na novogodišnjem marketu će se održati od 12 časova i dečja radionica na kojoj će sva prisutna deca, uključujući i mališane iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj“ učestvovati u oslikavanju novogodišnjih kolača.

"Mikser Design Food" market biće otvoren 22. decembra od 12 do 20 časova U Mikser House-u (Karađorđeva 46), a ulaz je slobodan.