“Zdravo ja sam Jay Kay. Radujem se što ću vas uskoro videti u Beogradu, 30. juna. Ready to go, rock ‘n’ roll.

Jay Kay i njegov bend, kao što je najavljeno, dolaze dan ranije u Beograd. Planiraju da se prošetaju Knez Mihailovom ulicom kako bi pogledali izložbu njihovog fotografa Bojana Hohnjeca i uživaju u Beogradu.

Pošto ovogodišnja turneja Jamiroquai nije vezana za promociju albuma, očekuje se preko dva sata odlične svirke sa presekom najvećih hitova iz njihove dvadeset godina duge karijere. Letnju turneju otvaraju koncertom u Bugarskoj, 28. juna a zatim dolaze kod nas. Prostorom Kombank Arene, 30. juna prolamaće se sve sami hitovi poput "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", „Space Cowboy“, „Deeper Underground“, “Runaway” itd.

Strastveni kolekcionar šešira, zaluđenik za automobile, od nedavno i helikoptere, Jason Luís Cheetham poznatiji kao Jay Kay, već dve godine je najbrža poznata ličnost u čuvenoj britanskoj emisiji “Top Gear”. Van koncertnih podijuma, vodi povučen život, retko daje intervjue i uživa u uzgajanju organske hrane.

Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ivor Novello i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila  Jay Kayeva maštovitost.

Energija koju JK deli sa bendom na sceni, definitivno će naterati sve u Kombank Areni na ples u nedelju, 30. juna. Ulaznice po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara mogu se nabavitina svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtovawww.kombankarena.com i www.eventim.rs