Kings of Strings: Na zahtev publike dva koncerta

Foto: Promo

Svetski priznat gitariski sastav Kings of Strings, zbog velikog interesovanja publike, nastupiće u okviru "Guitar Art" festivala dva puta.

Prvi koncert koji je zakazan za 17. mart u Sava centru, skoro je rasprodat zbog čega će se u okviru "Guitar Art" festivala održati još jedan u Domu sindikata, 25. marta.

Trio gitarista, koje čine Tomi Emanuel, Vlatko Stefanovski i Stokelo Rozenberg, je uoči serije zajedničkih koncerata objavio novi album "First Step" u izdanju "Guitar Art" festivala. Album sadrži 13 numera. Oni su takođe početkom godine objavili i video spot za numeru Good Time Charlie's Got The Blues, koja je instrumentalna verzija balade iz 1972. godine.

Inače, međunarodni 13. po redu "Guitar Art" festival održaće se u Beogradu od 16. do 21. marta 2012. godine. Festival se održava pod sloganom "Kontinenti", na njemu će se predstaviti ukupno više od 60 umetnika, a ulaznice po cenama od 1.800, 2.300 i 2.800 dinara u prodaji se mogu naći na blagajnama Doma sindikata, Bilet centra na Trgu republike i prodajnim mestima Eventima http://www.eventim.rs i Kard servisa http://www.tickets.rs.Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...