Koncert Montserrat Caballe

Foto: Promo

Elle vas podseća da ne propustite, u nedelju 06. novembra u 20 časova, koncert operske dive koja je najavila svoje povlačenje sa medijske scene.

Ovo je poslednja prilika da uživo čujete jednu od najvećih diva jer je, na početku godine, Monserat izjavila da je vreme da se povuče u svojoj 80. godini nakon turneje na kojoj će posetiti sva mesta u kojima je ranije gostovala. Nadimak „La Superba“ koji nosi, predstavlja status apsolutne dive.
Repertoar Monserat Kabalje je ogroman – izvođenje blizu 90 različitih uloga niko do sada nije dostigao. Takođe, snimila je preko 80 albuma od kojih polovinu čine kompletna operska dela.
Na sceni Beogradske arene nastupiće uz pratnju simfonijskog orkestra RTS-a pod dirigentskom palicom čuvenog španskog dirigenta Hozea Koljada.
Ulaznice za koncert čuvene operske dive u prodaji su po cenama od 3500, 4500 i 5500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...