Nakon više od godinu dana odlaganja specijala ''Friends: The Reunion'', HBO Max je konačno objavio prvi teaser najpopularnije serije devedesetih godina. Melodija pesme ''I’ll Be There for You'' odmah nas je asocirala na bezbrižno detinjstvo i smešne trenutke koje smo provodili uz Rachel, Rossa, Phoebe, Joa, Monicu i Chandlera.

Na kratkom videu prikazani su prijatelji kako zagrljeni šetaju, i to uz opis: ''Prošlo je 17 godina, ali tvoji prijatelji se vraćaju''. Istovremeno, producenti su objavili i spisak gostiju koji će se pojaviti, među kojima su David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Lady Gaga, Reese Whiterspoon, i mnogi drugi, zbog čega je euforija usled premijere još veća.

Podsetimo se, serija je snimana čitavu deceniju - od 1994. do 2004, a ako uzmemo u obzir da je poslednju epizodu gledalo 52,5 miliona ljudi samo u Americi, te da je od 2018. dostupna na Netflixu za novu, mlađu publiku, očigledno je da će ovim specijalom serija oboriti sve rekorde.

Specijalan nastavak serije biće emitovan 27. maja i to epizodom ''The One Where They Got Back Together'', a s obzirom na to da je HBO otkupio prava, daje vam mogućnost da u međuvremenu ponovo pogledate svih 10 sezona ''Prijatelja''.