Kažu da se nalazimo u “novoj normali” i možda ima i neke istine u tome.

Gde bismo ranije potrčali za prvi slobodan dan sada ipak probirljivije biramo gde ćemo da se smestimo na popodnevnu kafu ili za večernji izlazak.

U to ime, za vas izdvajamo pet novih serija koje će vam sjajno okupirati dodatno slobodno vreme koje sada imamo na raspologanju! 

Ratched

Serija koja se već izdvojila kao #1 na Netflix top listi, ovog meseca jeste priča inspirisana knjigom Let iznad kukavičjeg gnezda i ozloglašenom Doktorkom Ratched. Kada se Mildred Ratched doseli u Kaliforniju 1947. godine i počinje da radi kao medicinska sestra u psihiajtrijskoj ustanovi na prvi pogled vidimo posvećenu i dobronamernu ženu koja se saoseća sa svojim pacijentima. U tom trenutku ujedno se razvijaju i uznemirujući eksperimenti koji postepeno i neočekivano otkrivaju šta zapravo stoji iza Mildredine savrešene fasade. 

We Are Who We Are

Da li je neko rekao Luca Guadagnino? Režiserovo novo ostvarenje odvija se u američkoj vojnoj bazi u Italiji, gde žive dvoje mladih Amerikanaca. Mini serija nas uvodi u svet ovih tinejdžera koji se nalaze u glavnim ulogama  - u njihova prijateljstva, tragikomične ljubavne zaplete, istraživanje identiteta i otkrivanje sebe. Iskrena preporuka!

The Boys

Drugu sezonu ove superherojske serije sa twistom jedva smo dočekali! Radnja se nastavlja tu gde smo je poslednji put i ostavili ali očekuje nas ozbiljno glumačko pojačanje među kojima se nabrajaju Aya Cash i Goran Višnjić.

The Undoing

Upoznajte Grace i Johnathana Frasera, savršen par koji živi savršen život, dok ih neočekivana i nasilna smrt ne izbaci iz koloseka. Ova mini serija je fenomenalan triler od koga nećete moći da se odvojite! Pored toga, dve glavne uloge tumače Nicole Kidman i Hugh Grant, a tu je i neviđeno šarmantan Edgar Ramirez, koji se polako ali sigurno probija na holivduskoj sceni.

The Duchess 

Ova urnebesna komedija će vas naterati da otrčiti do majke i podarite joj jedan veliki zagrljaj. Uticajna ali problematična singl majka koja živi u Londonu, bori se da stvori balans između iscrpljujećeg odnosa sa ćerkom koja prolazi kroz pubertet, te bivšim i sadašnjim partnerom, sve kroz scene koje teraju na suze ali i na smeh.