U prvoj epizodi sa nama je Dunja Jovanović, modna novinarka i Ko-autorka i ko-voditeljka podkasta F.fm - radio emisije u kojoj se, kroz razgovore s relevantnim sagovornicima, bavi temom održive mode. F.fm podcast vodi sa koleginicom Marijom Radaković.

Pored podkast forme Dunja organizuje i Dan održive mode - jednodnevnu programsku celinu posvećenu promociji održive mode, a koja se dešava u okviru zvaničnog programa Belgrade Fashion Week-a. 

Dunja i Marija nedavno su pokrenule i Udruženje za održive inicijative, sa idejom da prošire svoje delatnosti kada je u pitanju osvešćivanje veze između modne industrije i klimatskih promena, kao i veze između tekstilne industrije i neetičkih radnih praksi.

Dunju smo ugostili u našem novom serijalu, a ona je odgovorila na naša i vaša najzanimljivija pitanja. Kojoj video igrici jedva čeka da posveti svoje slobodno vreme, šta jede u kafani i zašto više voli nekadašnji Yves Saint Laurent - samo su neki od odgovora koje je dala naša sagornica, ali i otkrila nam svoje mišljenje o različitim aktuelnim temama.